علیآبادی: اصلاح اقتصادی لازمه توسعه صنعت آب و برق و حل مشکل ناترازی است

عباس آلیبادی در ملاقات با رسانه های رسانه های این کشور ، با حضور الیاس حضرت ، رئیس شورای اطلاعات دولت ، محمد گالزاری و محمد ریز نوروزپور ، معاون رئیس وزارت راهنما ، درباره آخرین وضعیت صنعت آب و برق و وزارت انرژی برای مدیریت وزارتخانه گفت.
وی ادامه داد: اگرچه صنعت برق ایران از نظر فنی و با شاخص های منطقه و جهان مقایسه شده است و در برخی موارد مانند زیرساخت های نیروگاه و تجهیزات صادرات به کشورهای همسایه و منطقه ، اکنون در مصرف هایی که باید ایجاد شود وجود دارد.
وزیر انرژی اظهار داشت: به عنوان مثال ، بسیاری از کشورها ، مانند پاکستان ، عراق ، روسیه و کشورهای آسیای میانه ، در حال حاضر مشتریان زیرساخت ها و تولید صنعت برق ایران هستند و می توان گفت صنعت برق این کشور یکی از نقاط قوت کشور است.
وزیر انرژی گفت: در ایران ، تقریباً یک میلیارد کیلووات ساعت برق ، 2 میلیون متر مکعب بنزین ، 2 میلیون لیتر بنزین و 2 میلیون لیتر دیزل روزانه تولید می شود و مصرف می شود ، و در میدان آب ، 2 میلیارد متر مکعب آب سالانه مصرف می شود که در مقایسه با کشورهای منطقه و جهان بسیار زیاد است.
در عین حال ، وی به چالش های اساسی در این زمینه اشاره کرد و تأکید کرد: مشکلاتی که اکنون وزارت انرژی در حال پاسخ دادن به تقاضای مضاعف برای آب و برق است ، فقط با تلاش ملی و تلاش ملی قابل حل است و تمام ظرفیت های موجود در کشور باید به طور کامل حل شود.
علی آبادی با اشاره به اینكه دولت چهاردهم مفتخر است كه تحت شعار اجماع ملی به ملت ایران خدمت كند ، گفت: با توجه به مأموریت هایی كه وزارت انرژی در زمینه تأمین آب و برق و این واقعیت كه حل كامل این چالش ها مستلزم سینر و تلاشهای جمعی است ، این وزارتخانه می تواند موفقیت آمیز باشد.
با استفاده از ابزارهای تعرفه برای تأمین آب و برق منصفانه و پایدار در کشور
وی در بخش دیگری از اظهارات خود ، سیاست های کلان وزارت انرژی را برای حل و فصل چالش های صنعت آب توصیف کرد و گفت: “سیاست کلان وزارت انرژی در زمینه آب و برق در بخش های مختلف ، به ویژه بخش خانگی ، برای استفاده از آب و برق ، یا برای افزایش قدرت برق ، مانند برق و بیشتر برق ، یارانه را افزایش می دهد.
علی آبادی به لزوم اصلاح اقتصاد آب و برق برای غلبه بر مشکلات فعلی و توسعه این دو صنعت اشاره کرد: به عنوان مثال ، یکی از چالش های صنعت برق ، اقتصاد این صنعت است ، به عنوان مثال ، در حالی که در مناطق گرمسیری کشور ، قیمت برق در ساعت برای خانه ها بالا و برای برخی از هزینه های آزاد مانند آموزش آزاد است.
وی افزود: یکی از تلاش های وزارت انرژی برای کنترل مصرف برق در بخش های مختلف نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان بالا است که به این مشترکان اجازه می دهد تا این مشترکان را مدیریت و محدود کنند ، و این مشترکان دیگر نمی توانند برق را با استفاده زیاد تشدید کنند و بار اضافی را به شبکه تحمیل کنند. “
فعالیت معدنچیان غیرمجاز یکی از مهمترین چالش ها در صنعت برق است
وزیر انرژی به استخراج غیرقانونی ارز به عنوان یکی از مشکلات صنعت برق که باعث برقراری برق می شود ، اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات مهم وزارت انرژی برای مقابله با مشترکان پر رونق ، به ویژه در بخش و بخش صنایع ، فعالیت های غیر مجاز در زمینه استخراج ارز است ، اما وزارتخانه کشف شده و از بین رفته و از بین رفته است. اکنون فعالیت و استفاده از برق غیرمجاز است.
“کلید حل مشکلات صنعت برق ، اصلاح وضعیت اقتصادی و اولین قدم در این جهت است تا باور داشته باشید که در این زمینه مشکلاتی وجود دارد که برای حل ابزارهای اقتصادی باید با پیگیری استفاده شود
وزیر انرژی توسعه انرژی تجدید پذیر را به عنوان یکی از مهمترین راهکارهای برق در اوج تابستان ذکر کرد و گفت که یکی از وزارت انرژی تأکید کرده است که مشکل توسعه انرژی تجدید پذیر اقدامات مهم در این زمینه است.
وی در ادامه خاطرنشان كرد: چالش های موجود در بخش آب و مدیریت آن به مراتب دشوارتر از بخش برق است و افزود: در زمینه آب ، به دلیل عمق بالای مشکلات ناشی از خشکسالی پی در پی و منابع شدید آب ، اقدامات اساسی توسعه زیرساخت های بازیافت آب ، نزاع آب دریا و هدف قرار دادن است.
علی آبادی در قسمت آخر اظهارات خود تأکید کرد که رسانه ها برای آگاهی دادن به افکار عمومی در مورد واقعیت های صنعت آب و برق ، به این امید که در سایه تعامل رسانه ها با وزارت انرژی ، می توان چالش های صنعت آب و برق را حل کرد ، تأکید کرد.
پایان پیام/
منبع : میزان