دنیای فناوری

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، سفر وزیر علوم به کشور چین به منظور حضور در نهمین اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای مهمترین رویداد هفته چهارم اردیبهشت ماه بود. وزیر علوم در حاشیه این اجلاس با وزرای آموزش عالی کشورهای چین و ازبکستان دیدار داشت و بر همکاری علمی و تحقیقاتی با این کشورها تاکید کرد.

همچنین طی هفته گذشته وزیر علوم، شاپور رمضانی را به عنوان سرپرست صندوق رفاه دانشجویان منصوب کرد. سیمایی ضمن دیدار با افسانه صفوی که ملقب به مادر شیمی ایران است از وی تجلیل کرد.

پذیرش دانشجوی دانشگاه تهران از سه مجموعه مهندسی

رئیس دانشکده علوم و فناوری‌های میان‌رشته‌ای دانشگاه تهران روز شنبه (۲۰ اردیبهشت ماه) اعلام کرد دانشکدگان علوم و فناوری‌های دانشگاه تهران برای نخستین‌بار از سه مجموعه مهندسی برق، فیزیک و فوتونیک در دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی فوتونیک دانشجو می‌پذیرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره طرح دروس، موضوعات تحقیقاتی، اعضای هیات علمی و آزمایشگاه‌ها به صفحه دانشکده سامانه‌های هوشمند دانشکدگان علوم و فناوری‌های میان‌رشته‌ای دانشگاه تهران به نشانی مراجعه کنند.

تقویت تعاملات فناورانه ایران با کشورهای چهار قاره

نشست مجازی رایزنان علمی ایران روز شنبه (۲۰ اردیبهشت ماه) با حضور محمدنبی شهیکی؛ معاون فناوری وزارت عتف و عباس قنبری؛ معاون بورس و دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان برگزار شد. در این نشست زمینه‌های همکاری فناورانه ایران با کشورهای مختلف جهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رایزنان علمی کشور بر تقویت تعاملات فناورانه ایران با کشورهای آسیایی، اروپایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تاکید و اعلام کردند که همکاری‌های بین‌المللی در حوزه فناوری و نوآوری بسیار حائز اهمیت است.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

تمدید مهلت ثبت‌نام در جشنواره دانشجویی سرآمد تا پایان اردیبهشت

ثبت‌نام و شرکت در جشنواره دانشجویی سرآمد از یکم اردیبهشت ماه آغاز شده است. طبق اعلام سازمان امور دانشجویان بنا به درخواست متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در این جشنواره تا ۳۱ اردیبهشت ماه تمدید شد. متقاضیان می‌توانند در زمان اعلام شده با مراجعه به سامانه سجاد نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

نشریه مطالعات کشورها در پایگاه بین‌المللی اسکوپوس نمایه شد

نشریه «مطالعات کشورها» که از سوی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران به سردبیری احسان رسولی‌نژاد دانشیار این دانشکده، از بهار ۱۴۰۲ در حوزه کشورشناسی منتشر می‌شود، در پایگاه اسکوپوس نمایه شد.

شمار مراکز متصل به فهرستگان به ۳۸ دانشگاه افزایش یافت

شمار مراکز متصل به فهرستگان منابع کتابخانه‌های دانشگاهی و مراکز پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با پیوستن دانشگاه‌های خوارزمی، بیرجند، صنعتی قوچان و مجتمع آموزش عالی بم به ۳۸ عدد افزایش یافت.

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، نصراله پاک‌نیت رئیس مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی ایرانداک گفت: فرایند تبدیل قالب اطلاعات کتابشناختی منابع کتابخانه‌ای دریافت‌شده از دانشگاه‌ها به قالب استاندارد فهرستگان، از ابتدای سال ۱۴۰۴ با سرعت بیشتری در حال انجام است و با روند در پیش گرفته شده هر هفته اطلاعات کتابشناختی منابع کتابخانه‌ای حداقل چهار دانشگاه یا مرکز پژوهشی جدید به فهرستگان افزوده خواهد شد.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

انتشار فراخوان جشنواره‌های بین‌المللی و جوان خوارزمی

فراخوان سی و نهمین جشنواره بین‌المللی و بیست و هفتمین دوره جشنواره جوان خوارزمی منتشر شد. مهلت ثبت نام الکترونیکی و ارسال طرح‌ها از ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده و در پایان مرداد ۱۴۰۴ به پایان می‌رسد. متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه جامع جشنواره‌های خوارزمی به نشانی اینترنتی www.khwarizmi.ir مراجعه کنند.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

تجلیل وزیر علوم از مادر شیمی ایران

حسین سیمایی به‌مناسبت هفته معلم و در سفر خود به شیراز، ضمن حضور در منزل استاد افسانه صفوی و استاد ناصر ایران‌پور (استادان پیشکسوت شیمی دانشگاه شیراز، با این زوج دانشمند دیدار و گفت‌وگو کرد.

استاد صفوی، ملقب به مادر شیمی ایران از نوابغ شیمی، چهره ماندگار ایران‌زمین (زاده ۱۳۳۴ در شیراز) و استاد پیشکسوت دانشگاه شیراز است.

اعلام جزئیات افزایش حقوق اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات میزان افزایش حقوق اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.

به گفته داریوش جاوی امسال، با نگاه ویژه ریاست دانشگاه و اعضای هیأت امنا، حقوق مبنا به دو بخش «حقوق مبنا» و «فوق‌العاده رتبه‌بندی» تفکیک شد که این دو آیتم در مجموع رشد ۳۵ تا ۴۵ درصدی داشته‌اند.

افزایش حقوق برای کاربر حدود ۴۱ درصد، کاردار حدود ۳۹.۵ درصد، دبیر حدود ۳۴ درصد، دستیار حدود ۳۰ درصد و راهبر حدود ۲۷ درصد بوده است.

ادارات کل بورس و ارتباطات با صنایع وزارت علوم تفاهم‌نامه‌ همکاری امضای کردند

اداره کل بورس و اعزام دانشجویان و اداره کل ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور همکاری و هم‌افزایی در راستای تسهیل اجرایی‌سازی بورس صنعت و مشاغل ویژه جذب و به‌کارگیری دانشجویان در صنایع داخل کشور روز یکشنبه (۲۱ اردیبهشت‌ماه) تفاهم‌نامه امضا کردند. این توافق‌نامه راستای هدفمند کردن بورس‌های تحصیلی ویژه دانشجویان داخل کشور، تأمین و تربیت سرمایه انسانی متخصص متناسب با نیازهای جامعه و صنعت کشور امضا شد.

برگزاری دوازدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه تهران

دوازدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه تهران روز یکشنبه (۲۱ اردیبهشت‌ماه) در تالار علامه امینی این دانشگاه برگزار شد.

در این جشنواره، حسین امید سرپرست دانشگاه تهران تاکید کرد استاد خوب نباید تنها مامور به وظیفه باشد بلکه باید در کنار دانش و تخصص، راهنمای دانشجویان و الهام‌بخش باشد.

محمود کمره‌ای معاون آموزشی دانشگاه تهران تاکید کرد: برخی از برنامه‌های درسی دانشگاه‌ها ۱۰ سال سابقه‌ دارد و باید مورد بازنگری قرار گیرد.

در این جشنواره در مجموع ۷۷ نفر منتخب معرفی شد که پنج نفر پیشکسوت آموزشی، ۴۱ نفر اعضای هیات علمی برگزیده آموزشی، ۲ نفر معاونین آموزشی برگزیده، یک نفر مدیر برگزیده آموزشی بودند. همچنین از ۲۸ نفر کارشناس برتر فعال در خانواده آموزش نیز تقدیر شد.

نهمین کنگره بین‌المللی رنگ و پوشش در دانشگاه امیرکبیر

نهمین کنگره بین‌المللی رنگ و پوشش روز یکشنبه در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد. محمد زمان کبیری؛ معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تأکید بر ضرورت تعامل هدفمند دانشگاه و صنعت، گفت: ارتباط نظام‌مند با صنایع نه‌تنها مزیت رقابتی ایجاد می‌کند، بلکه شرط لازم برای توسعه پایدار و شکوفایی اقتصاد دانش‌بنیان کشور است.

کبیری با تاکید بر اهمیت تعامل سازنده دانشگاه و صنعت، گفت: توسعه علم و فناوری در کنار ارتباط مؤثر با صنعت، رکن اصلی توسعه پایدار در کشورهای پیشرفته به‌شمار می‌رود و ایران نیز باید این مسیر را با جدیت دنبال کند.

انتصاب‌های جدید در جهاد دانشگاهی

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی در احکام جداگانه‌ای سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ، معاون آموزش و کارآفرینی، سرپرست مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی این نهاد و دستیار خود در امور اعضاء را منصوب کرد.

علی منتظری با صدور حکمی، محمدحسین ایمانی‌خوشخو را با حفظ سمت به‌عنوان «سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ»، مهدی باصولی را به مدت دو سال به عنوان معاون آموزش و کارآفرینی این نهاد، محمدمحسن غفوریان نادرنژاد را به عنوان «دستیار رئیس جهاد دانشگاهی در امور اعضاء»، عبدالرضا مجدالدین، سرپرستی مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی منصوب کرد.

سبقت پارساهای ثبت‌شده زنان از مردان در سال تحصیلی گذشته

بر اساس آمار پایان‌نامه‌ها و رساله‌های ثبت شده در ایرانداک در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از ۸۵ هزار و ۷۷۳ پایان‌نامه و رساله (پارسا) ، ۴۴ هزار و ۱۰۹ پارسا (۵۱.۴۲ درصد) برای دانش‌آموختگان زن و ۴۱ هزار و ۶۶۴ پارسا (۴۸.۵۷ درصد) برای دانش‌آموختگان مرد بوده‌ است.

ریز گزارش آمار پایان‌نامه‌ها و رساله‌های ثبت شده در ایرانداک، بر پایه جنسیت دانش‌آموختگان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، در نشانی irandoc.ac.ir/about/report در دسترس است.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ماه) با صدور حکمی «شاپور رمضانی» را به عنوان سرپرست صندوق رفاه دانشجویان و جایگزین «مسعود گنجی» منصوب کرد.

شاپور رمضانی؛ دانش‌آموخته دکترای شیمی از دانشگاه شیراز و عضو هیات علمی دانشگاه یاسوج با مرتبه دانشیار است. از سوابق اجرایی وی می‌توان به ریاست دانشگاه یاسوج و معاون اداری مالی و دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه و مدیرکل حوزه ریاست سازمان امور دانشجویان اشاره کرد.

آیین افتتاح سرای سلامت سیمرغ دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران

سرای سلامت سیمرغ دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران یکشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه افتتاح شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این آیین گفت که پزشکی وارد دوره داده‌محور و کل‌نگر شده و داده‌ها، سرمایه ملی و عامل اصلی پیشرفت در این حوزه محسوب می شوند.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

دیدار دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با استاندار سلیمانیه عراق

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی روز یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ماه) در سلیمانیه عراق با هَوال ابوبکر استاندار این استان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

استاندار استان عراق گفت که هر چه به هم نزدیکتر باشیم، امنیت و اقتصادمان بیشتر رشد خواهد کرد، باید ملت‌ها در کنار یکدیگر باشند و ارتباط را با هم بسازند.

در پایان این دیدار، حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه از صنایع دستی و آثار هنری موجود در استانداری سلیمانیه بازدید به عمل آورد.

برگزاری کارگاه تحلیل مسائل نظام اداری ایران

«کارگاه تحلیل مسائل نظام اداری ایران» و نشست اعضای هیات رئیسه و مدیران سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور روز دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ماه) با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور برگزار شد.

در این برنامه رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به آمار بیش از ۴۰۰ هزار دانشجو و بیش از سه هزار عضو هیات علمی در این دانشگاه گفت که در کنار ارتقای هرم اعضای هیات علمی خود، باید جریان ورود اعضای علمی و اداری را متوقف نکنیم و متناسب با ساختار، نیازها و جغرافیا بتوانیم این هدف را دنبال کنیم.

برگزاری اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی

اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در بخش دختران، شهریورماه امسال به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

نشست هماهنگی و تبادل‌نظر در خصوص برگزاری اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با حضور جهانبخش دانشیان معاون امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویی، مصطفی زارعی مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، مهرداد ساویز معاون دانشجویی و فرهنگی و علی احسانی مدیر تربیت بدنی این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، مهدی رسولی سرپرست مرکز ملی نوآوری و کارآفرینی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در خصوص جزئیات و نحوه برگزاری اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه توضیحات مبسوطی را بیان کرد.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

دانشگاه علمی کاربردی مجوز تاسیس مرکز عمومی صادر نمی‌کند

محمد علی‌اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی روز دوشنبه به همراه علی درویشی رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و فنی و حرفه‌ای سازمان برنامه و بودجه کشور، اعضای هیات رئیسه دانشگاه و مدیران سازمان برنامه و بودجه از مراکز آموزش علمی کاربردی شرکت هواپیمایی ساها و فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران بازدید کردند.

علی اکبری گفت که این دانشگاه، به هیچ وجه مجوز تاسیس مرکز عمومی صادر نمی‌کند و صدور مجوز تأسیس مرکز جدید، فقط برای آموزش تخصصی و در داخل صنعت مربوطه خواهد بود.

پس از انجام بازدیدها، نشستی با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه و مدیران سازمان برنامه و بودجه کشور در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

برگزاری کارگاه تحلیل مسائل نظام اداری ایران در دانشگاه پیام نور

«کارگاه تحلیل مسائل نظام اداری ایران» روز دوشنبه با حضور علاء الدین رفیع‌زاده معاون رئیس جمهو و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی و رئیس، اعضای هیات رئیسه و مدیران سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور از شناسایی ۱۶ مساله در اصلاح نظام اداری در سه سطح خبر داد که پنج سطح آنها به سطح کلان، پنج مساله در سطح میانی و ۶ مورد در سطح خُرد است.

رفیع‌زاده سپس به پنج مساله شناسایی شده در سطح میانی اشاره کرد و گفت که این مسائل شامل انباشت قوانین و مقررات در حوزه‌های متعدد و اجرای ضعیف، تحولات ساختاری متولی نظام اداری در کشور و نداشتن تنظیم‌گری، نداشتن سازمان اجرایی، کم‌توجهی به نظام ارزیابی و ضعف در بانک‌های اطلاعاتی داده‌هاست

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

سفر وزیر علوم به چین برای شرکت در اجلاس وزیران علوم عضو شانگهای

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ماه) برای شرکت در اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای به چین سفر کرد. جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار در سطح وزیر علوم در این نشست شرکت کرد.

حسین سیمایی در بدو ورود به چین، گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقاتی و فناوری از جمله اهداف این اجلاس دانست.

وی توسعه روابط چند جانبه و دو جانبه، ایجاد مراکز نوآوری، استفاده از توانمندی کشورها در عرصه هوش مصنوعی، آموزش‌های دیجیتال را از جمله دستور کارها در این سفر دانست.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

وزیر علوم و هیأت همراه درحاشیه این اجلاس در سه رویداد مهم در حاشیه اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای حضور یافتند. بازدید از نمایشگاه آموزش استان سین کیانگ در شهر ارومچی چین، حضور در افتتاحیه کنفرانس “همکاری‌های صنعتی، آموزشی و پژوهش‌های کاربردی چین- آسیای میانه ۲۰۲۵” و شرکت در مراسم افتتاحیه نشست سالانه ۲۰۲۵ دانشگاه سازمان همکاری‌های شانگهای رویدادهایی است که سیمایی در آن حاضر شد.

وزیر علوم در سخنرانی خود در این اجلاس توسعه همکاری‌های آموزشی بین کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای با وجود بیش از ۳.۲ میلیارد نفر جمعیت را بسیار با اهمیت ارزیابی کرد و سرمایه‌گذاری‌های مشترک اعضا در زمینه فناوری‌های آموزشی را به عنوان یکی از پیش‌نیازهای رشد اقتصادی کشورهای عضو مطرح کرد.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

سیمایی عدم تطابق بین دروس دانشگاهی با نیازهای بازار کار، پایین بودن نسبت هزینه‌های صرف شده در بخش تحقیق و توسعه نسبت به تولید ناخالص داخلی و ضعف در شاخص‌های عدالت آموزشی را به عنوان مهم‌ترین چالش کشورهای عضو مطرح کرده و بر عزم جدی کشورمان جهت همکاری برای رفع این چالش‌ها تأکید کرد.

وی در خصوص دستاوردهای اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای گفت که در این اجلاس در زمینه‌های دیجیتال، آموزش بدون مرز و هوش مصنوعی بحث و گفت‌وگو و هفت سند همکاری امضا شد.

انتشار جلد آخر تصحیح شاهنامه نسخه فلورانس پس از ۱۲ سال

آخرین مجلد از شاهنامه دست‌نویس موزه فلورانس با تصحیح و شرح مرحوم عزیزاله جوینی، استاد درگذشته دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، بعد از ۱۲ سال منتشر و در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شد.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

بازدید هیأت حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از دانشگاه موصل عراق

جمعی از استادان و دانشجویان دکتری مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، از دانشگاه موصل بازدید کردند.

هیأت دانشگاهی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، متشکل از گروهی از اساتید و دانشجویان دکتری مطالعات منطقه‌ای این دانشکده، از دانشگاه موصل عراق بازدید و با مسئولان این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.

بازدیدهای متقابل، برگزاری نشست‌ها و همایش‌های مشترک، تعریف پژوهش‌های مشترک به‌ویژه با موضوع روابط ایران و عراق و چاپ مقاله در نشریات معتبر هر دو دانشگاه از جمله موضوعات مورد بحث در این نشست بود.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

دیدار وزیر علوم با وزیر آموزش کشور چین

در حاشیه نشست وزرای آموزش و علوم کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای که طی روزهای ۱۳ و ۱۴ می در شهر اورمچی واقع در استان سین کیانگ چین برگزار شد حسین سیمایی صراف وزیر علوم ایران با وزیر آموزش کشور چین به صورت جداگانه دیدار و گفت وگو کرد. توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی بین دو کشور ایران و چین و ارتقای سطح همکاری‌ها مورد تاکید دو طرف بود.

افزایش تبادل دانشجوی بین دو کشور و ایجاد فرصت‌های مطالعاتی برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بین دو کشور از جمله محورهای دیگر مورد تأکید سیمایی بود.

هوآی جین پنگ، نیز در این دیدار با اشاره به اعطای بورس تحصیلی به ۲۰۰ دانشجوی ایرانی گفت که چین تمایل دارد این تعداد افزایش یابد همچنین از تمایل خود برای افزایش تعداد دانشجویان چینی در ایران خبر داد.

وی همچنین از پیشنهادات سیمایی اعلام آمادگی کرد و خواستار ایجاد پلتفرم آموزش الکترونیک برای توسعه روابط آموزشی به صورت مشترک با ایران شد.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

تاکید وزیر علوم بر ایجاد پارک‌های فناوری مشترک با ازبکستان

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای با “کنگراتبای شریف‌اف”، همتای ازبکستانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد.

حسین سیمایی در دیدار با وزیر آموزش عالی ازبکستان بر لزوم تاسیس پارک‌های علم و فناوری مشترک و ایجاد نواحی نوآوری بین‌المللی تاکید کرد.

شریف‌اف نیز در این دیدار با اشاره به مرکز فناوری مشترک با ایران که در سال‌های گذشته ایجاد شده، بر همکاری دو کشور در ایجاد مراکز فناوری و نوآوری بیشتر تاکید کرد.

افزایش سقف تسهیلات دانش‌آموزی طرح رویش جوانه‌های جهاد

مدیر اعتبارات صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران از برگزاری یازدهمین مرحله قرعه‌کشی طرح «رویش جوانه‌های جهاد» خبر داد و اعلام کرد: سقف تسهیلات اعطایی به دانش‌آموزان در این طرح از ۷۵ میلیون ریال به ۱۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است.

منتخبان این دوره از قرعه‌کشی تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت‌ماه فرصت دارند مدارک را به نشانی isfadoc@gmail.com ارسال کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این طرح به وب‌سایت صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران به نشانی isfa.acecr.ac.ir مراجعه کرده یا در ایتا، تلگرام و اینستاگرام isfa_۱۳۷۷@‌ پیام ارسال کنند.

ارتقای مرتبه ۵ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد

در جلسه هیات ممیزه این دانشگاه با ارتقای مرتبه علمی داود حبیبی عضو هیات علمی واحد کرج، پروانه عادل‌زاده عضو هیات علمی واحد تبریز، رضا وکیلی عضو هیات علمی واحد کاشمر، سعید روشنی عضو هیات علمی واحد کرمانشاه و چنگیز والمحمدی عضو هیات علمی واحد تهران جنوب به مرتبه استادی موافقت شد.

از حضور وزیر علوم در چین تا انتصاب سرپرست صندوق رفاه دانشجویان

عزم دانشگاه علمی کاربردی و سازمان فنی و حرفه‌ای بر همکاری در مهارت‌آموزی

محمد علی‌اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی و غلامحسین محمدی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور روز سه‌شنبه در نشست مشترک بر توسعه همکاری‌های دوسویه و تعمیق هم‌راستایی راهبردی در حوزه مهارت‌آموزی به گفت‌وگو پرداختند. دو طرف در این نشست بر هم‌افزایی راهبردی و تقسیم کار ملی در زیست‌بوم مهارت‌آموزی کشور تاکید کردند.

همچنین طرفین با تأکید بر استمرار این گفت‌وگوهای نهادساز و رو به آینده، بر ضرورت ترسیم نقشه راهی مشترک، تشکیل کارگروه‌های تخصصی و آغاز همکاری‌های میدانی و ملموس که بتواند به الگویی اثربخش از هم‌گرایی نهادی در راستای توسعه مهارت در ایران امروز بدل شود تأکید کردند.

واگذاری صدور تاییدیه مدارک تحصیلی موسسه‌های آموزشی ۳ استان به دانشگاه‌های منتخب

مدیرکل امور دانش‌آموختگان سازمان امور دانشجویان اعلام کرد مسئولیت بررسی و صدور تاییدیه مدارک تحصیلی موسسه‌های آموزش عالی غیردولتی – غیرانتفاعی استان‌های کرمان،‌ اراک و خراسان جنوبی به دانشگاه‌های منتخب استان واگذار شد.

نوآوری پژوهشگران دانشگاه تهران در درمان آلزایمر با استفاده از ترکیبات طبیعی

بر اساس پژوهش‌های اخیر محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، دو ترکیب طبیعی آلفا-آسارون (alpha-Asarone) و بتا-کاریوفیلین (beta-Caryophyllene)، که از عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه به دست می‌آیند، می‌توانند در جلوگیری از تجمع پروتئین تاو، که یکی از عوامل اصلی بروز آلزایمر است، مؤثر باشند.

هدفگذاری ساخت پنج هزار واحد خوابگاهی متاهلی در هر سال

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه افتتاح سه طرح فرهنگی و رفاهی دانشگاه جندی شاپور دزفول گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده قرار است هر سال، پنج هزار واحد خوابگاهی برای دانشجویان متاهل در کشور ساخته شود.

به گفته سعید حبیبا قرار است تا پایان پنج ساله برنامه هفتم توسعه ۳۵ هزار واحد خوابگاهی برای دانشجویان متاهل ساخته شود.

نگاه شوراهای انضباطی پرونده‌های دانشجویان اصلاحی و پدارنه باشد

مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در نشست دوره آموزشی توانمندسازی دبیران شوراهای بدوی انضباطی دانشجویی دانشگاه‌های منطقه یک کشور گفت: رسیدگی به پرونده‌های انضباطی دانشجویان در شوراهای انضباطی باید با رویکرد اصلاحی و تربیتی و با نگاه پدرانه باشد.

ابوالفضل دانشور با اشاره به نقش توانمندسازی کارشناسان و مدیران در رسیدگی به پرونده‌های انضباطی دانشجویان، افزود: برنامه‌ریزی به گونه‌ای انجام شده تا دبیران و کارشناسان انضباطی دانشگاه‌ها ضمن شرکت در این نشست‌ها به یک فهم درست و قانونی در برخورد با پرونده‌های انضباطی دانشجویان دست یابند و از برخوردهای سلیقه‌ای و از اشتباه در رسیدگی به پرونده‌های انضباطی دانشجویان خودداری شود.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا