اصرار مجلس بر مصوبه موافقتنامه انتقال محکومان با ونزوئلا

نمایندگان در جلسه آزاد امروز (چهارشنبه ، 19 آوریل) مجمع مشاوره اسلامی در طی بررسی گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد توافق نامه انتقال بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ونزوئلا ، که توسط شورای گاردین بازسازی شد ، به نفع و دو رای است.
بر این اساس ، این قطعنامه به مجمع شورای مصلحت ارجاع می شود.
به گفته خانه ملت ؛ در بندهای (د) ماده (1) ، بندهای (1) و (1) ماده (1) ، مقالات (1) و (1) و (1) و (1) ماده (1) توافق نامه ، کمیسیون اصرار داشت که قبلی تصویب شده توسط ماجلیس باشد.
طبق ماده 1- شرایط انتقال محکوم ممکن است مطابق با مفاد این توافق نامه و فقط طبق الزامات زیر منتقل شود:
الف) …
(د) اگر عمل فعلی یا ترک خوردگی که حکم صادر شده است ، مطابق قوانین مجری یا در صورت انجام در قلمرو طرف مقابل ، جرم محسوب می شود.
ه) …
ماده 1- …
ماده 1- تأثیر انتقال بر مجری جمله
(2) ادامه اجرای انتقال شخص منتقل شده مطابق با قوانین و رویه های طرف اجرایی است. طرف ممکن است مقررات یا تصمیمات موضوع بند (2) ماده (1) ماده (1) ماده (1) را در نظر بگیرد.
2. حزب اجرایی متعهد به اجرای حکم صادر شده به طرف صادرکننده است. هیچ محکوم نمی تواند منتقل شود مگر اینکه این جمله به معنای دوره حکم قابل اجرا برای مجری باشد. چنین حكم نمی تواند توسط مجری از نظر ماهیت یا اصطلاح تشدید شود.
ماده 1- تجدید نظر حکم
فقط طرف صادرکننده حق دارد در مورد هرگونه درخواست تجدید نظر تصمیم بگیرد.
ماده 1- …
ماده 1- عفو مورد ، عفو عمومی ، انتشار مشروط و تخفیف در این جمله
هر یک از طرفین می توانند مطابق با قانون ملی خود ، به یک موضوع ، عفو عمومی ، آزادی مشروط برای صرف یک حکم و کاهش اعطا کنند.
ماده 1- …
ماده 1- انتقال اجرای جمله
(2) طرفین ممکن است به صورت موردی توافق کنند اگر خود مجری ، که موضوع حکم در قلمرو صادرکننده است ، به سرزمین مجری یا به هر طریقی ، به هر طریقی ، در مورد دادرسی های قضایی علیه وی در مورد مجری یا پس از محاکمه فرار کند.
(2) به منظور انتقال اجرای حکم در نتیجه محاکمه ، مفاد این توافق نامه با تغییرات لازم اجرا می شود. با این حال ، رضایت موضوع محکوم بند ((()) لازم نیست.
پایان پیام/
منبع : میزان