اقدامات پیشگیرانه وزارت نفت برای مبارزه با قاچاق سوخت در سال ۱۴۰۳؛ از تجهیز نفتکشها به سیستم ردیاب تا انتقال مستقیم سوخت مایع به نیروگاهها

قاچاق سوخت به دلیل تفاوت بین قیمت سوخت داخلی و کشورهای همسایه به یکی از پیچیده ترین مشکلات تبدیل شده است.
حل این مشکل مستلزم تعیین و هماهنگی جدی بین آژانس های مختلف است و اخیراً قوه قضاییه تخصصی و جامع به رئیس قوه قضاییه داده شده است.
در این رابطه ، Hojjatoleslam Mohseni Ejei وی در روز دوشنبه ، 2 ژانویه ، وی دستور داد كه مسئله قاچاق سوخت ریشه ، جامع و تخصصی باشد.بشر
به گفته رئیس قوه قضاییه ، این کشور با مسئله انرژی و پیامدهای آن روبرو است. از طرف دیگر ، مسئله قاچاق سوخت نیز مطرح می شود. ما باید اعتراف کنیم که ما سالها موفق نشده ایم با این کار برخورد کنیم. این به دلیل همان دسته 2 تا 5 میلیون لیتر سوخت روزانه است. بنابراین ، قوه قضاییه بر وظایف ذاتی خود متمرکز است. در همین راستا ، ما به مقامات قضایی استان هورموزگان و چندین استان دیگر دستور داده ایم تا به موضوع قاچاق سوخت به روشی رادیکال ، جامع و تخصصی بپردازند.
به دنبال این سفارش در ماه های اخیر ، چندین باندهای قاچاق سوخت در ماه های اخیر نابود شده اند ، و همچنین بسیاری از کشتی های زیرساخت های تشنج و قاچاق ، از جمله خطوط لوله و جاده های اختصاصی.
در این زمینه مقدار حضور محمد مهدی رحیمی ، دادستان ری کانتی و محمد حسین صفای ، معاون مدیر قاچاق سوخت و قاچاق شرکت ملی توزیع محصولات نفتی ایران برگزار شد ، با برخی اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با قاچاق سوخت تحقیق شد.
مواد: برای مقابله با قاچاق سوخت چه کاری انجام شده است؟
Safa’i: قاچاق سوخت یک دسته چند جانبه است. دفتر مرکزی ضد قاچاق تشکیل شده از آژانس های متعددی است که مسئول مبارزه با قاچاق هستند و قوه قضاییه به عنوان عضو دفتر مرکزی نقش اساسی در مبارزه با قاچاق دارد. همانطور که رهبر عالی بر “دیوان عالی” تأکید کرده است ، “برای همه دستگاه هایی که می توانند به نوعی بتوانند در این مبارزه شرکت کنند ، لازم است.” اینکه قوه قضاییه به طور جدی مورد نظارت قرار گرفته و با بحث های مقابله ما پیگیری می شود ، واقعاً مکانی برای قدردانی است.
مبارزه با قاچاق سوخت یک چیز چند نقطهای است ، و ما انتظار داریم که همه آژانس ها در این زمینه کمک کنند و به سادگی وزارت نفت را به عنوان متولی مبارزه با قاچاق نمی بینند. وزارت نفت به کمک و همکاری سایر آژانس ها در این منطقه نیاز دارد.
وزارت نفت از دو عنوان اصلی در مبارزه با قاچاق پیروی می کند: اول ، اقدامات پیشگیرانه و اقدامات دوم ، مقابله. دیدگاه ما در مورد قاچاق سوخت رویکرد پیشگیرانه تر است. پیشگیری کننده است زیرا ما می توانیم قبل از منحرف شدن و وقوع ، فرایندها را تضمین کنیم. یعنی برای افزایش امنیت عملکردی فرآیندها ، برای تغییر انحرافات و هر فرآیند غیر منطقی به گونه ای که منجر به قاچاق سوخت نشود.
در اقدامات ما برنامه های زیادی در حال انجام است. این پروژه ها بر اساس وظایف برنامه سالانه است که دفتر مرکزی قاچاق ضد تصرف و ارز به ما ابلاغ می شود و ما برنامه های پیشگیرانه و ضد حمله را برنامه ریزی و اجرا می کنیم.
یکی از آسیب های مشخص شده انحراف تانکرها و جایگزینی مخازن آنها بود. اخیراً در یک برنامه پیشگیرانه ، ما موظف شده ایم تانکرهای نفتی را به GPS تجهیز کنیم و سیستم را تشخیص دهیم. با این کار ، فعالیت تانکرها با دقت کنترل می شود.
تانکر نفت یکی از مهمترین موضوعات برای ما است. بخش اعظم سوخت گیری شرکت توزیع ملی توسط حمل و نقل زمینی ، ریلی ، خط لوله و کشتی های دریایی انجام می شود. ما در این زمینه گزارش ها و خسارات زیادی داشته ایم که اخیراً در مرکز تهران و استان هورموزگان با همکاری قوه قضاییه کشف شده است.
در گذشته ، اندازه گیری و معیار اقدامات و سیستم های اندازه گیری بر اساس اعلامیه های وزارت نفت و شرکت های بالادست در دستور کار قرار گرفته است. با توجه به اهمیت این مسئله ، ما انبارهای نفتی را به سیستم های میتابوری و مقیاس مجهز کرده ایم و صحت انبارها را به روز کرده ایم.
' constraintreaid = "videootextarea_673898" ؛ محدودیت های VideoCodeBTNID = "VideoCodeBTN_673898" ؛ محدودیت VideoCodeBtn = Document.getEcementById (VideoCodeBTNID) ؛ VideoCodeBtn.AddeventListener ('کلیک کنید' ، عملکرد () {if (document.getEcementById) .innertext.trimt.trim () ==== ") {document.geotecentById (videootextareaid). EmbedHtml ؛}) () ؛
منبع : میزان