امضای ۷ سند همکاری در اجلاس وزرای علوم سازمان همکاریهای شانگهای

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار علمی ایرنا از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسین سیمایی در حاشیه اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای خلاصهای از دستاوردهای این اجلاس را بازگو کرد.
وی تاکید کرد: سازمان همکاریهای شانگهای از مهمترین سازمانهای منطقهای است که تاثیرات شگرفی داشته و آینده درخشانی پیش روی خواهد داشت.
وزیر علوم گفت: جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۳ به عضویت رسمی این سازمان درآمد. تاکنون هشت اجلاس در سطح وزرای علوم برگزار شده که ایران در نهمین اجلاس در سطح وزیر حضور داشته است.
وی تاکید داشت: اجلاس شانگهای از مهمترین فرصتهایی است که پیش روی کشورهای عضو این سازمان است.
وزیر علوم با بیان اینکه هم اکنون از جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه شهید بهشتی عضو این سازمان است، اظهار امیدواری کرد که دانشگاههای دیگر ما نیز به عضویت این سازمان درآیند.
سیمایی همچنین در پایان گفت: در حاشیه نهمین اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای، نشستهای دو جانبه موثری در جهت معرفی ظرفیتهای علمی کشور، توانمندیهای دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان انجام شد.
به گزارش ایرنا، نهمین نشست وزرای آموزش و علوم کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای به میزبانی وزارت آموزش کشور چین در شهر ارومچی واقع در استان سین کیانگ، امروز ۱۳ می (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) برگزار شد.
در این نشست، وزرای آموزش و علوم کشورهای عضو در خصوص اصلاحات عمده و ابتکارات راهبردی در توسعه آموزشهای پایه، فنی حرفهای و آموزش عالی، آموزشهای الکترونیکی و مجازی و تبادل اعضای هیأت علمی و دانشجو بین کشورهای عضو سازمان بحث و تبادلنظر کردند.
همچنین اعضای نشست با هدف تقویت پیوندهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی از طریق استفاده از محتوا و مدلهای نوآورانه برای همکاریهای آموزشی در چارچوب شانگهای تبادل نظر کردند.
سازمان همکاریهای شانگهای ۱۰ عضو دائم شامل کشورهای ایران، چین، روسیه، هند، پاکستان، تاجیکستان، ازبکستان، بلاروس، قرقیزستان و قزاقستان دارد که با هدف توسعه همکاریهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی تشکیل شده است.
منبع : ایرنا