امکان درآمدزایی قابل ملاحظه برای قشم و کشور از طریق سوخت رسانی وجود دارد

براساس مرکز روابط عمومی تحقیقات مجمع مشاوره اسلامی ، بابک ، با اشاره به رهبری انقلاب و سیاست های عمومی ، از جمله بند 2 سیاست های عمومی اقتصاد مقاومت و سیاست های توسعه عمومی دریا ، گفت: “ظرفیت مناطق آزاد برای کشور باید با اصلاح ساختارها و فرآیندها مورد استفاده قرار گیرد.”
وی افزود: به عنوان مثال ، منطقه آزاد QESHM به عنوان پرجمعیت ترین جزیره ایران و بزرگترین جزیره خلیج فارس ، علاوه بر موقعیت استراتژیک در افتتاح تنگه هورموز و مسیرهای دریایی از خلیج فارس به دریای عمان و اقیانوس هند ، یک ظرفیت و فرصت های منحصر به فرد در زمینه انرژی ، صنعت ، صنعت ، صنعت ، صنعت ، صنعت است.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis با بیان اینکه بسیاری از کارشناسان معتقدند که پتانسیل QESHM بسیار بیشتر از رقبای منطقه ای و کشورهای خلیج فارس بوده است ، با بیان اینکه عدم ظرفیت این جزیره در تأمین زیرساخت های اساسی و مشکلات ساختاری به تأخیر افتاده است و منجر به عقب ماندگی کشور می شود.
با توجه به ظرفیت سوخت گیری ، لازم به ذکر است که راهرو بین المللی کشتی هایی که از ساحل جنوبی جزیره Qeshm در بندر سلخ عبور می کنند و به منطقه سوخت گیری فوجیرا در امارات متحده عربی بسیار اندک است. علاوه بر نزدیکی بندر سلخ به راهرو بین المللی ، عمق دریایی مناسب تر و سوخت نسبتاً ارزان تر که توسط ایران ارائه می شود ، مزیت اقتصادی بی نظیری را برای جزیره QESHM و کشور فراهم می کند که از این طریق می توان درآمد قابل توجهی را برای جزیره و کشور کسب کرد. علیرغم تأکید بر برنامه های توسعه پنجم تا هفتم برای توسعه سوخت گیری یا بانکداری در بنادر qeshm و شهید رجای ، سهم ایران در بانکداری خلیج فارس در حال حاضر کمتر از 5 ٪ است.
نگهداری از جزیره Qeshm ، به عنوان یک مکمل و حامی بندر شهید رجائی ، می تواند نقش مهمی در تکمیل و تقویت مزایای راهرو شمال و جنوب ایفا کند ، گفت: در این رابطه ، توسعه بنادر جزیره و تکمیل پل خلیج فارس باید به عنوان یک پروژه ملی در نظر گرفته شود. برنامه ریزی برای ایجاد یک لجستیک تجاری و مراکز مالی در QESHM همچنین می تواند توسعه مراکز تجاری و مراکز تجاری در QESHM را تسهیل کند. در همین راستا ، این کشور در زمینه تهیه کالاهای مورد نیاز خود و همچنین گزارش مجدد به سایر کشورهای منطقه ، از حمایت راست برخوردار خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت های اصلی جزیره QESHM را می توان در قالب تجارت و تدارکات ، صنعت و معدن ، انرژی ، شیلات و گردشگری طبقه بندی کرد و افزود که می توان در مناطقی مانند فناوری و تبادل مالی در این جزیره مزایایی ایجاد کرد.
The head of the Majlis Research Center, describing some of Qeshm’s attractions and capacities, such as deep beaches suitable for the construction of high -capacity ships, 2 kilometers of coast, oil and gas reserves, access to water and entertainment, access to tourist and entertainment, The North-South International Corridor, located on the East-West International flights corridor, cited a lot of land to expand industrial and commercial activities as the largest island in the خلیج فارس و پرجمعیت ترین جزیره ایران و مکان مناسبی برای سوخت گیری یا لگد زدن کشتی های عبور.
وی همچنین تأکید کرد که عملکرد سازمان منطقه آزاد QESHM نشان می دهد که ایجاد یک منطقه تجارت آزاد صنعتی در این جزیره به طور قابل توجهی زیرساخت ها و شاخص های تجارت را بهبود بخشیده است. پیش از آن ، QESHM بدون زیرساخت های اولیه به یک منطقه محروم تبدیل شده بود.
“به منظور اجرای سیاست های کلی دریایی و به منظور افزایش سود کشور از ظرفیت QESHM ، باید ماموریت ملی و اولویت های QESHM جزیره تعیین شود و سپس در ماموریت های ملی تکمیل و تکمیل شود.
وی گفت: سیستم مشوق ها و ساختار حاکمیت QESHM نیز باید مطابق با آن مأموریت ملی طراحی مجدد شود: به عنوان مثال ، ایجاد قطب انرژی یا ایجاد یک قطب تجاری ، مالی و لجستیکی ، می تواند به عنوان مأموریت اصلی QESHM تعریف شود و پس از تعریف پروژه های اصلی و پیشران متناسب با بخش خصوصی ، ظرفیت دولت و ظرفیت دولت.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis خاطرنشان کرد: در این موارد ، رسیدگی به چالش های مختلف از جمله دخالت وظایف و اختیارات سازمان های همسایه ، ایجاد یک پنجره خدمات واحد ، تأمین منابع مالی تولیدی و پایدار و کاهش وابستگی سازمان منطقه ای به واردات و فروش زمین.
پایان پیام/
منبع : میزان