امیرسرتیپ فخری: بهزودی از شناور آبنگاری مجهزی بهرهبرداری میشود

براساس اعلام روابط عمومی وزارت دفاع ، سرتیپ مجید فخری ، رئیس سازمان جغرافیای وزارت دفاع ، در حاشیه روز ملی خلیج فارس ، که امروز (چهارشنبه) در سازمان جغرافیایی برگزار شد ، همچنین در مورد تلاش های این سازمان برای تحکیم هویت ملی ملی خلیج در جامعه بین المللی اظهار داشت.
سرتیپ ژنرال فخری ادامه داد: در اسناد منتشر شده در سازمان ملل ، نام خلیج فارس نامگذاری شده است و در مورد مشروعیت خلیج فارس شکی نیست.
رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع افزود: “در شورای سیاست رویداد ملی خلیج فارس ، ما محور را تصویب کردیم تا بتوانیم خلیج فارس را منتشر کنیم و صدای بزرگ خلیج ایران را در خلیج فارس هماهنگ کنیم.
وی همچنین تأکید کرد که کتابهای بی شماری در سازمان جغرافیایی ، وزارت دفاع و آژانسهای مختلف در اسناد و نقشه ها و کتیبه های خلیج فارس منتشر شده است.
امیر دوم گفت: “دانشمندان ما در حال انجام مطالعات متمرکز در مورد اسناد و اشیاء تاریخی هستند و در 5000 سال پیش ، آبراه بزرگ یک آبراه داخلی بود و از طریق امپراتوری تاریخی ایران عبور می کرد.” امروز به یک آبراه بین المللی تبدیل شده است و کشورها تقسیم و کوچک شده اند. بنابراین ، موضوع زیارت فارسی همیشه باید در اسناد باشد و رسانه ها و جوانان می دانند که در مورد مشروعیت خلیج فارس شکی نیست و ما باید برای انتشار این اسناد تلاش بیشتری کنیم.
رئیس سازمان نیروهای مسلح جففی گفت: “جغرافیا مسئله دیگری در خلیج فارس است ، از جمله اقلیم اقیانوسی ، آب و هوای خلیج فارس ، آلودگی خلیج فارس ، حفاظت از محیط زیست ، گونه های گیاهی و حیوانات ، استفاده صحیح از سواحل و ذخایر.”
وی گفت: “ما باید با اقدام ملی خلیج فارس ، که یک پایتخت عالی برای نسل امروز و فردا است ، همکاری کنیم و ساحل را با برنامه مناسب برای استفاده از آن به عنوان یک ذخیره بزرگ برای تولید ثروت توسعه دهیم.”
وی افزود: وزارت دفاع طی سالهای گذشته توانسته است یک شناور مجهز به چاه تولید کند و ما به زودی برای خلیج فارس ، دریای عمان و مناطق اقیانوسی مورد سوء استفاده قرار خواهیم گرفت. “
سرتیپ امیر ، ژنرال فخری افزود: “سازمان های بی شماری در کشور ، از جمله هواشناسی ، نقشه برداری ، زمین شناسی و محیط زیست ، عمیقاً در حال مطالعه کار خود هستند و ما ابزارهای لازم را داریم.” مهم هماهنگی بین دیافراگم و نقشه راه بزرگی است که باید در سطح ملی ساخته شود تا بتوانیم این داده ها را به تصمیمات عاقلانه تبدیل کنیم.
پایان پیام/
منبع : میزان