بهداشت و خانواده

اولین «بانک شیر مادر» شمال کشور در بابل افتتاح شد

به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز دوشنبه در آیین افتتاح این بانک شیر مادر در بیمارستان آیت الله روحانی بابل اظهار کرد: راه اندازی این بانک شیر برای نوزادان نارس یک ضرورت مهم بود.

حسین قربانی گفت: استفاده از شیر مادر بهترین تجویز برای نوزادان است که برای سیستم ایمنی و مغز و اعصاب آنها بسیار مفید است.

وی با بیان این که تا کنون در ۱۵ استان کشور این بانک شیر مادر مورد بهره برداری قرار گرفت، اظهار کرد: بعد از پیگیری های چند ساله در نهایت این مهم در بابل محقق شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مادرانی که شیر اضافی دارند می توانند با تقدیم شیر خود به این مرکز در نجات کودکان نارس سهیم باشند.

قربانی با بیان این مطلب که برای نخستین بار مادری که قصد اهدای شیر خود را دارد به بیمارستلان آیت الله روحانی بابل مراجعه و بعد از انجام آزمایش و تائید سلامت شیر آن دریافت می شود.

این مقام مسوول تصریح کرد: در مراحل بعدی که سلامت مادر تایید شد ظرف های مخصوص در اختیار آنها قرار می گیرد و شیر اهدای را به این مرکز تحویل می دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: شیرهای دریافتی در دستگاه های مخصوص به صورت کامل بهداشتی نگهداری و به تغذیه نوزادان بستری اضافه می شود.

اولین «بانک شیر مادر» شمال کشور در بابل افتتاح شد

دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ اولین گروه دانشجو را در این دانشگاه وارد شدند که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.

این دانشگاه در منطقه جنوب شهر بابل و در ابتدای خیابان کشاورز واقع است. این دانشگاه در زمینی حدود ۴۰ هکتاری واقع شده است که مملو از درخت های هیرکانی به همراه درخت های نارنج، پرتقال و سیب است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل شامل هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز ۲ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خشرودپی دارا می باشد که سالانه ۷۰ هزار بیمار در این بیمارستان ها بستری می شوند.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا