تحقق نظام مالیاتی کارآمد و حامی تولید با هوشمندسازی روشهای اخذ مالیات

مالیات های هوشمند و با محوریت با تکیه بر افزایش حسابرسی سیستم ، نقش مهمی در حرکت به عدالت مالیاتی و پیش بینی اقتصاد دارند.
در همین راستا ، یک نماینده مجلس با اشاره به مشکلات موجود در سیستم مالیاتی و تأثیرات آن بر تولید ، اهمیت مالیات عادلانه و هوشمند را در قالب حسابرسی منظم در کشور بررسی کرد.
اسماعیل کاوساری ، عضو مجمع مشاوره اسلامی در مصاحبه با مقدار وی با اشاره به اهمیت مالیات سیستم مالیاتی ، گفت: نظم و انضباط در روند مالیات و اقتصادی کشور به معنای افزایش پیش بینی امور است.
وی ادامه داد: در سیستم هوشمند و سیستم مالیاتی ، دولت می تواند میزان درآمد مالیاتی در سال آینده را تخمین بزند. به همین ترتیب ، زمینه ای برای بودجه بندی بهتر و دقیق تر وجود دارد. در این شرایط ، مودیان نیز می توانند برنامه ریزی مالی بهتری داشته باشند.
دخالت طعم انسان در مالیات را حذف کرد
کاوساری خاطرنشان کرد: دخالت طعم انسان در مالیات منجر به کاهش عدالت مالیاتی می شود و می گوید: وقتی ممیزی ها توسط سیستم انجام می شود ، زمینه تداخل طعم انسان در امور حذف می شود. همچنین ، در این شرایط ، شرایط رابطه با میزان مالیات تعیین می شود.
یکی از اصول اساسی در اصلاح سیستم مالیاتی توجه به حذف دخالت افراد و ایجاد یک سیستم مالیاتی هوشمند و داده شده است. این حرکت کلیدی بر اساس داده های مالیات دهندگان هوشمند به جای قرار گرفتن در معرض حسابرسان مالیاتی صورت می گیرد و گامی بسیار مهم در جهت تحقق سیستم مالیاتی کارآمد و حمایتی است.
وی افزود: “به طور کلی ، استفاده از سیستم ها و سیستم ها در فرآیندهای مالیاتی کشور مثبت است ، زیرا منجر به افزایش نظم و مالیات به دور از روند قدیمی و قدیمی می شود.”
کوساری گفت: در جهان که ظرفیت بالای الکترونیک در دسترس است ، انجام کارها به صورت دستی و سنتی توجیه نمی شود. بنابراین ، تقویت حسابرسی سیستماتیک در سال 4 گام مهمی در جهت تحقق یک سیستم مالیاتی مبتنی بر مالیات بوده است.
نماینده مجلس تأکید کرد که اداره امور مالیاتی می تواند به جای بسیج نیروی انسانی خود برای حسابرسی های دستی و حسابرسان ، از آنها برای مقابله با فراری های مالیاتی استفاده کند. هرچه مالیات باهوش تر باشد ، مالیات دقیق تر و درآمد مالیاتی دولت بیشتر می شود و این باعث می شود افراد بتوانند خدمات بهتری را به مردم ارائه دهند.
وی تأکید کرد که جذابیت سرمایه گذاری برای تولید به نفع مردم است و افزود: فعالیت های مخرب و سوداگرانه منجر به افزایش تورم و آسیب های آن به مردم می شود. اما بخش های تولیدی منجر به افزایش تولید ، اشتغال ، صادرات و ارز و خدمت به منافع کشور می شوند.
کاوساری گفت که تکیه بر هوش سیستم مالیاتی گامی اساسی در حمایت از بخش تولیدی اقتصاد و کاهش جذابیت فعالیتهای سوداگرانه است.
پایان پیام/
منبع : میزان