اخبار استانی

تقویت و توسعه زیست بوم فناوری استان‌ها اولویت‌ معاونت علمی ریاست جمهوری است

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ فرید شاهمرادی عصر پنجشنبه در چهارمین نشست سراسری مدیران کارخانه های نوآوری استان های مختلف کشور که با محوریت توسعه شبکه ملی نوآوری به میزبانی کارخانه نوآوری کرمانشاه برگزار شد افزود: با ایجاد تعامل و برقراری رابطه بین کارخانه های نوآوری موجود در کشور می توان برای بسیاری از مشکلات در حوزه های مختلف راهکار ایجاد کرد.

وی اضافه کرد: در این راستا باید شبکه نوآوری ملی در کشور را تقویت و مدل همکاری بین کارخانه ها این حوزه را گسترش داد.

وی تجاری سازی را یکی از مهمترین اهداف تاسیس کارخانه های نوآوری عنوان کرد و یادآور شد: هر کدام از کارخانه های نوآوری می توانند به عنوان یک کارگزار مفید در حل مشکلات حوزه های مختلف در استان ها عمل کنند.

مدیر توسعه کارخانه های نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به مزیت مشارکت بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های زیست بوم نوآوری و فناوری در قالب کارخانه‌های نوآوری اضافه کرد: مزیت کارخانه‌های نوآوری برای ساخت نمونه‌های اولیه محصولات، این است که در کنار ایده‌های نوآورانه، ابزار تبدیل آن به نمونه محصولات فناورانه را نیز تسهیل و تسریع بخشند.

شاهمرادی در خصوص توسعه کارخانه‌های نوآوری در کشور، با تاکید براینکه معاونت علمی به دنبال توسعه زیست بوم نوآوری است، تاکید کرد: یکی از روش‌های توسعه این زیست بوم، راه‌اندازی کارخانه‌های نوآوری است که توسعه این کارخانه‌ها در دستور کار معاونت علمی و فناوری قرار گرفته است.

وی افزود: در راه اندازی کارخانه‌های نوآوری به مزیت‌های منطقه‌ای و بومی استان نگاه و تلاش می‌کنیم این کارخانه‌ها با کمک توانمندی‌های بومی، اقتصاد استان‌ها را رونق دهد.

به گزارش ایرنا، کارخانه‌های نوآوری بازیگران جدید زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی هستند که مفهوم نوینی را از هم‌افزآیی برای فعالان زیست بوم نوآوری با خود همراه می آورند.

کارخانه‌های نوآوری محل تجمع شرکت‌های نوپا یا همان استارتاپ ها هستند و خدمات مورد نیاز و مرتبط با آنها نیز به صورت متمرکز فراهم می‌شود.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا