دورههای روایت پیشرفت، تصویر روشنی از آینده کشور برای دانشجویان است

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها، حجتالسلام مهدی فاطمیپور در نشست مشترک دفاتر استانی نهاد رهبری دانشگاهها با سازمانهای صمت استانها که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: این چالش ارتباط به علت شرایط پیش آمده در کشور در فضای کرونا و حرکت شتابنده این نسل به سمت فضای مجازی بدون توجه به زیرساختها یا فراهم شدن فرهنگ آن، تغییرات گفتمان نسلی، باعث ایجاد گسست و فاصله با این نسل شده است که برای این مساله باید راهحلی یافت.
وی افزود: این فاصله باعث میشود به لحاظ فکری و شناختی، تاثیر جریانهای معاند انقلاب اسلامی بر روی این قشر بیشتر شود. شبهه و سوال به گوش جوان میرسد، اما پاسخی دریافت نمیکند و به دنبال آن، امیدش را نسبت به خودش و کشورش از دست میدهد. این باعث میشود یک تصویر کاریکاتوری نادرست از کشور و توانمندیها در ذهنش ایجاد شود. بر اساس آن تصویر اشتباه، قضاوت انجام میدهد، رفتار میکند و آینده خود را انتخاب میکند.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها ادامه داد: باید فرصت بیشتری برای گفتوگو فراهم کنیم، ضمن اینکه فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اهمیت بسیار بالایی برای ما دارد اما در عین حال نمیشود میدان را خالی کرد. فرصتهای پیش رو فرصتهای علمی است که میتوانیم روی آن برنامهریزی کنیم.
فاطمیپور گفت: یکی از این فرصتها، بازدیدهای علمی از پیشرفتها و دستاوردهای انقلاب اسلامی است. بر اساس تفاهمنامهای که ذیل این جریان با وزارت صمت امضا شد، به تصمیم مشترکی رسیدیم که امسال ۱۰۰ هزار بازدید را در سطح کشور رقم بزنیم که عمده بازدیدها درون استانی است. امیدواریم آثار این حرکت به خوبی خودش را نشان دهد و تصویر روشنی از پیشرفت و آینده کشور در ذهن جوان ما شکل بگیرد.
پیشتر در اسفند ماه ۱۴۰۳ آیین تفاهمنامه همکاری میان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و وزارت صنعت، معدن و تجارت با موضوع «روایت پیشرفت در زمینه ترویج و روایت پیشرفتهای علمی و صنعتی کشور» بین محمداتابک وزیر صمت و حجت السلام مصطفی رستمی به امضا رسید.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این نشست به پیشرفت چشمگیر صنایع پس از انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: در طول این ۴۵ سال در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گامهای بزرگی به ویژه در حوزه صنعت برداشته شده است، برای مثال در صنعت سیمان، یک زمانی ما راهبری کارخانجات را نمیتوانستیم انجام دهیم و خارجیها انجام میدادند و کل تولید ما در سال حدود هفت میلیون تن بود. اما اکنون نهتنها راهبری بلکه راهاندازی کارخانه را خودمان انجام میدهیم و تا ۸۰ درصد در ساخت تجهیزات کارخانه خودکفا شدیم.
سید عباس حسینی افزود: این اتفاق بزرگی است که ما تا ۱۰ سال پیش واردکننده سیمان بودیم و اکنون صادرکننده این محصول هستیم. اما انعکاس این موفقیتهای بزرگ به جامعه بهویژه نخبگانی باید بیش از پیش تقویت شود.
مشاور وزیر صمت در ادامه به بازدید آیتالله خامنهای از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت» اشاره داشت و گفت: مقام معظم رهبری در نمایشگاه روایت پیشرفت که بهمنماه سال گذشته برگزار شد، تأکید فرمودند که خدمات و کارهایی که پیشرفتهای حوزه صنعت به عموم جامعه انتقال داده شود. بنابراین تصمیم گرفته شد که در یک کار مشترک با مجموعه دانشگاهها بخصوص نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و وزارت صمت بتوانیم اقدامات بزرگ انجام شده را به اطلاع دانشجویان برسانیم.
وی بیان داشت: در این راستا تفاهمنامهای امضا شد که هدفگذاری ما برای ۱۰۰ هزار نفر دانشجو در بازدید از مراکز صنعتی در سال ۱۴۰۴ است و در هفته اول خرداد و در ایام سالروز آزادسازی خرمشهر، ۱۰ هزار دانشجو از صنایع ما بازدید خواهند کرد. صنایع شاخص شناسایی شدهاند، راویانی که بتواند به درستی خدمات انجام شده را ارائه بدهند، معرفی میشوند.
منبع : ایرنا