دولت تا چه میزان میتواند در انتخاب رئیس دانشگاه دخالت کند؟

محمد رضا امروز صبح (سه شنبه) در سی و دوتای آیین اعضای هیئت علمی این کشور که در سالن آلامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد ، خاطرنشان کرد: دولت با حضور دانشگاهیان آماده اسناد و اسناد بالادست و اسناد بینایی است که اساس دولت است. این توسط جامعه دانشگاهی ایران پشتیبانی می شود.
معاون اول رئیس جمهور گفت که ما به دنبال معنوی و هم افزایی همه اساتید و پروژه های علمی هستیم ، گفت: “برای حل مشکلات کشور ، ما به یک مکانیسم خاص و خاص با کمک همه دانشگاهیان نیاز داریم تا در یک روند روشن ، مسلط و واضح از مسئولیت ها و چگونگی دولت در این راه پیش بروند.”
Aref ادامه داد: در تمام مؤسسات تصمیم گیری و تصمیم گیری ، نخبگان نقش ارزشمندی و مؤثر دارند و همیشه از راه حل ها پیش رفته اند و ما می خواهیم این مسیر خاص و هدفمند را دنبال کنیم.
معاون رئیس جمهور اول گفت: “طبق این سند ، اسناد بالادست زیادی در کشور وجود دارد ، مانند سند بینایی ، که ما قصد داشتیم به اهداف مشخص شده و موقعیت برتر و تأثیرگذار علم و فناوری ، اقتصاد و سایر مواضع با رشد اقتصادی 5 ٪ که در آینده خواهیم بود برسیم.”
آرف گفت که فراتر از اسناد بالادست اجرای مرحله دوم انقلاب ، آره گفت: “مرحله دوم انقلاب مسیر آینده کشور را تعیین می کند که اگر همه این اهداف مربوط به دانشگاه ها باشد ، اغراق نمی شود زیرا بخشی از آن به صراحت به جامعه دانشگاهی و سایر دانشگاه ها بازگردانده می شود.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به شاخص های کمی مانند رشد و تورم 5 ٪ در برنامه هفتم ، تأکید کرد: با چه مکانیسم می توانیم این اهداف را دنبال کنیم که آغاز برنامه هفتم با راه اندازی دولت چهاردهم و حتی مجمع مشاور اسلامی همزمان خواهد بود و این مزیت است که باید انجام شود.
وی افزود: “ما هنوز تجزیه و تحلیل روشنی از برنامه توسعه ششم نداریم زیرا ما در شاخص های ارائه شده در برنامه ششم موفق نبودیم و باید آسیب شناسی شویم تا این خطاها را در طول برنامه توسعه هفتم تکرار نکنیم ، و در برخی موارد با تغییر دولت و وزیر اجرای همه برنامه ها به دلیل این تغییرات و بنابراین عملکرد تمام برنامه های توسعه باید کاهش یابد.
آره گفت: “باید در دولت ظرفیت استفاده از راهنمایی های دانشگاهی وجود داشته باشد ، اما این دستورالعمل ها قابل اجرا هستند و نه به میزان مقالات و منابع ، محدودیت ها و شرایط را به دولت ارائه می دهند.”
معاون اول رئیس جمهور به اهمیت الگوسازی برای جوانان اشاره کرد: اگر جوانان و نوجوانان الگویی داشته باشند ، یکی از دلایل انتخاب یک استاد نمونه است که پنج سال پس از انقلاب فرهنگی ، که اولین مراسم تجلیل از دانشکده نمونه ای کشور در دانشگاه تاربیات بود ، در آموزش عالی دیده شد.
آرف گفت: در مطالعات دانشگاه هاروارد ، دانشجویانی که اساتید خود را به عنوان الگوی نقش ساخته و در معرض رفتارهای اجتماعی پرخاشگر قرار می گیرند ، آسیب پذیر کمتری داشتند و تأثیر مستقیم استاد بر سلامت روانی سلامت روانی جوانان به وضوح در این مطالعه بیان کرده است که این جامعه ای از سلامت اجتماعی است.
وی خاطرنشان کرد: “همه ما یک الگوی و خاطراتی داریم که انسان با آنها زندگی می کند و امروز با انتخاب اعضای هیئت علمی ، این بار سنگین بر اساتید است که چنین مسئولیت هایی را در هر طبقه اجتماعی نمی بینند زیرا اساتید شخصیت دانشجویی هستند.”
وی افزود: “ما معتقدیم که معلم می تواند مسیر و سرنوشت یک دانش آموز را تغییر دهد ، و این دانش آموز می تواند مسیر جامعه را تغییر دهد ، در نتیجه اظهارات کارشناسی ارشد منجر به تحول جامعه ، که در حدیث و ادیان اسلام برای معلمان و اساتید نیز تعیین شده است ، بنابراین نقش معلم نه تنها آموزش و آموزش کلاس بلکه به طراحی کلاس است.
آرف گفت: یک معلم معمولی باعث می شود دانش آموز به طور مرتب در کلاس شرکت کند و ما باید الگوهای علمی را به جامعه معرفی کنیم زیرا جوانان ما به این نیاز دارند و اگر این الگوهای گرفته شود ، دانش آموز و جوانان گیج می شوند و امروز مسئولیت اصلی معلم فقط آموزش نیست.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به پدیده مهاجرت در بین دانشجویان ، گفت: “یک روند طولانی و انتخاب علمی اساتید دانشگاه بر توانایی های علمی و شخصیتی برای مقابله با جوانان در کشور وجود دارد ، که نشان دهنده نقش و نقش اساتید است که ما از این نقش مهم و وضعیت دولت غافل می شویم.
آرف خاطرنشان كرد: در انتخاب اساتید نمونه ، ابتدا اقدامات فرهنگی و اجتماعی دیده می شود ، و سپس موضع علمی توسط اساتید نمونه ای كه امروز با روزهای قبل متفاوت است ، مسئولیت سنگین در نظر گرفته می شود و تحت منتقدان جوانان بسیار مهم است.
معاون اول رئیس جمهور پیشنهادات خود را برای ارتقاء جامعه دانشگاهی و دانشگاهی این کشور ، از جمله ارزیابی آخرین دوره انتخاب اعضای هیئت مدیره ملی ، تخصیص سهمیه برای دانشجویان و اساتید در انتخاب اعضای هیئت علمی ملی ، حفظ اختیارات اساتید و توسعه اقتدار ملی ادامه داد.
وی ادامه داد: چهاردهمین استراتژی سیاست خارجی دولت توسعه همکاری با منطقه است و در این راستا ، اوراسیا به دلیل علاقه طبیعی و نانوشته ای که استان های مرزی باید در شکل دیپلماسی علمی و فناوری در کنار دیپلماسی سیاسی و اقتصادی تلاش کنند ، اولویت اصلی منطقه برای منطقه است.
معاون اول رئیس جمهور همچنین از وزارت علوم خواست تا عملکرد دانشگاه ها و وزارت علوم را برای چهار دهه گذشته بررسی کند.
آرف خاطرنشان كرد: ما انتظار داریم كه دانشگاه در همه بخش ها به دولت كمك كند ، و ترویج وضعیت و وضعیت اساتید و دانشگاه ها ، استراتژی دولت چهاردهم نباید به عنوان یك نهاد دولتی در نظر گرفته شود كه دانشگاههایی را كه از طریق دولت تأمین می شود هزینه كند و آیا چنین دیدگاهی می تواند ما را به موقعیت واقعی منطقه ای كشور برساند؟
وی تأکید کرد: “مکانیسم باید در مورد رابطه بین حاکمیت و دانشگاه فکر کند و فرض بر این است که دانشگاه یک نهادی از جمهوری اسلامی ایران است و وابستگی اداری با وزارت علوم و دولت دارد ، اما چقدر می تواند در انتخابات رئیس جمهور دانشگاه و حتی مدیر گروهی که انتظار داریم دانشگاه ها را به دست بیاوریم و از آنها استفاده کنیم ، شرکت می کند.
معاون اول رئیس جمهور به اهمیت حل معیشت و مشکلات مسکن اساتید دانشگاه اشاره کرد: بودجه دولت برای ارتقاء حقوق و مزایا در عزت اساتید دانشگاه فراهم نمی کند ، اما منابع زیادی در کشور وجود دارد ، بلکه چگونگی استفاده از این منابع این نیست که دانشگاه ها را برای حل معیشت و مشکلات مسکن خود فراهم کند. به کل سیستم ایرانی مربوط می شود.
در ابتدای اظهارات خود ، آره به همه معلمان عزیز در سراسر کشور تبریک گفت ، که همه از همه افتخارات و دستاوردهای کشور مورد تقدیر قرار گرفته و به دست می آیند و از تلاش های برگزارکنندگان این رویداد بزرگ ستایش می کنند.
معاون اول رئیس جمهور همچنان به قدردانی از تمام تلاش های اساتید و دانشجویان در طی پنج دهه گذشته ادامه داد: وضعیت دانشگاه ها در سالهای پس از انقلاب از نظر کمی و کیفی بود که این روند نمی تواند برای شعارهای انقلاب و استراتژی های سیستم که حداقل 6000 دانشجو در سال بودند ، پاسخگو باشند. دانشگاه های بزرگ با کیفیت بالا تبدیل شدند.
آرف گفت: “امروز ما معتقدیم که تمام دستاوردها ، توسعه و خودآگاهی و خودآگاهی کشور به دلیل تلاش دانشگاهیان است و علی رغم مشکلات و مسائل در یک محیط رقابتی ، برخی از اساتید چند بار از کشورهای دیگر ارائه داده اند ، اما آنها انتخاب کرده اند که در کشور بمانند و به عزت و عزت در کشور و اگر آنها امروز در کشور هستند و اگر آنها در کشور هستند و امروز و در کشور هستند و آیا در کشور هستند و در کشور و امروز و در کشور هستند و اگر در کشور هستند و آیا در کشور هستند و امروز و در کشور هستند.
وی تأکید کرد: من شهادت می دهم که دانشگاه ها ، علی رغم کمبودها ، کمتر از معیشت معیشت خود بودند ، اگرچه معیشت آنها وظیفه حاکمیت را بر عهده دارد ، اما اگر گله ای برای کاستی ها وجود داشته باشد ، اما بیشتر این است که امروز در منطقه و بسیاری از بخش های علمی و فناوری امتحان کنید.
همچنین ، AREF همچنین از پنج عضو دانشکده نمونه دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقات با پلاک قدردانی کرد.
پایان پیام/
منبع : میزان