دیدار با استاد علم و عمل؛ سرپرست دانشگاه به دیدار علی اسلامی رفت

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه تهران، استاد اسلامی در این دیدار با بیان اینکه در برنامههای ملی و بزرگی در قبل و بعد از انقلاب مشارکت داشته است، برنامه ایمنسازی انگلی دام در کشور در دوران قبل از انقلاب را از آن جمله یاد کرد و گفت: در این برنامه که در سطح کل کشور و با نظارت من انجام شد، دامهایی که دچار این بیماری بودند به طور کامل درمان شدند و ۳۰ درصد به ظرفیت دامی کشور اضافه شد.
وی که با افتخار از مشارکتش در این طرحها صحبت میکرد، ادامه داد: من تمام خاک کشور، استان به استان و شهر به شهر، رفتهام و تقریباً جایی نیست که ندیده باشم. گاهی چند ماه در یک استان توقف میکردیم تا به مسائل دامپزشکی رسیدگی کنیم و گاهی نیز در سرما و گرما با شوقی که داشتیم چندین استان را در دو هفته سر میزدیم.
اسلامی در ادامه گفت: البته این اقدامات محدود به ایران نبود و در کشورهای زیادی به خصوص در آفریقا، با عنوان نماینده سازمان ملل همین کارها را برای آن مناطق انجام دادم و در برنامههای بینالمللی بسیاری مشارکت داشتم. افتخاراتی هم در این زمینهها داشتم که در رسانههای آنجا درج شد و از آنها تقدیر شد.
استاد پیشکسوت دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در ادامه بیان کرد: میتوانستم به جاهای زیادی بروم و کار کنم، اما دانشگاه تهران برایم اهمیت زیادی داشت، به همین دلیل همان اوایل خودم را از انستیتو رازی به دانشگاه منتقل کردم و حدود ۵۰ سال خدمت کردم.
سرپرست دانشگاه تهران نیز در این دیدار، استاد اسلامی را از متخصصترین افراد در حوزه دانش دامپزشکی دانست و گفت: امروز هنگامی از تخصص صحبت می شود معنای یکجانبه دارد، اما افرادی همچون استاد اسلامی، از متخصصین جامعالاطرف بودند که همه چیز را با هم داشتند؛ هم سواد و دانش و هم اخلاق و پشتکار، بنابراین امثال این شخصیت را به ندرت میتوان در آموزش عالی کشور پیدا کرد.
سیدحسین حسینی نظم، مدیریت کلاس درس و روش تدریس استاد اسلامی را بسیار خاص دانست و افزود: ایشان بسیار منظم بودند و کمتر کسی میتوانست بعد از استاد به کلاس بیاید. به علاوه بسیار در نوشتن پاکیزهنویس و استاد بودند و سختگیریهایی که داشتند قابل مقایسه با هیچ استادی نبود.
وی همچنین استاد اسلامی را نمونه یک معلم برجسته، با اخلاق و عملگرا دانست و گفت: ایشان دانش خود را فقط در کلاس درس ارائه نمیداد، بلکه در عمل نیز با حضور در جایجای کشور به درمان بیماریهای دامی میپرداخت و طرحهای کلان ملی و بینالمللی را زیر نظر سازمان ملل رهبری میکرد و میتوان گفت که علم و عمل ایشان توأم بود.
در پایان این دیدار، ضمن تشکر از یک عمر خدمت خالصانه استاد اسلامی، با اهدای نشان دانشگاه تهران از وی تجلیل شد.
منبع : ایرنا