رئیس مرکز پژوهشهای مجلس: دیگر نمیتوان حکمرانی را بدون نوآوری تصور کرد

طبق اعلام مرکز روابط عمومی مجمع مشورتی اسلامی ، این مجمع و مجلس قانونگذاری امروز صبح (سه شنبه ، 9 مه) همزمان با روز اول نمایشگاه چهاردهم inoth آغاز شد.
شایان ذکر است که این رویداد با هدف تقویت پیوند بین مؤسسات قانونگذاری و زیست توده کشور و مشارکت مقامات ، قانونگذاران ، تکنسین ها و فعالان بخش خصوصی انجام شده است.
باباک کافر ، رئیس مرکز تحقیقات مجمع مشاوره اسلامی ، سخنان خود را در این مراسم با تسلیت به حادثه اخیر در بندر عباس آغاز کرد و از تلاش های نمایشگاه قدردانی کرد.
وی با تأکید بر اهمیت نقش مرکز نوآوری و مجلس خلاق قوه مقننه به عنوان “سفیر نوآوری در ماجلیس” و گفت: “این مرکز تاکنون بیش از 5 رویداد نوآورانه داشته است و ما سعی کرده ایم تا بیشترین استفاده را از ظرفیت فناوری و نوآوری در قانونگذاری و حاکمیت داشته باشیم.”
وی با اشاره به تحولات فن آوری مانند هوش مصنوعی ، IoT و زنجیره بلوک گفت: “دولت دیگر بدون نوآوری مؤثر قابل تصور نیست.” ما باید زیست توده نوآوری را از دانشگاه ها و افکار به شرکت های مبتنی بر دانش با نمایندگان و قانونگذاران پیوند دهیم و بتوانیم مشکلات افراد را به طور مؤثر حل کنیم.
وی پیش نویس قانون اطلاعات هوش مصنوعی را به عنوان یکی از دستاوردهای مهم مرکز تحقیقات Majlis ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد که تصویب این طرح بتواند دسترسی به داده های شفاف و بزرگ را تسهیل کند.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis همچنین از اقدامات گسترده ای برای نهادینه کردن نوآوری در مجمع مشورتی اسلامی صحبت کرد ، و افزود: از تأسیس دانشکده مدیریت شهید مودارس و افکار مؤسسه ملت گرفته تا تأسیس افکار استانی و مراکز دستگاههای داده استانی و برگزاری دوره ها و رویدادهای مختلف از سعادت.
تصحیح گفت: با حمایت رئیس جمهور محترم ماجلیس ، مراکز مانند مرکز نوآوری و خانه خلاق ، دانشکده حاکمیت و انستیتوی افکار کشور در ساختار مجمع مشورتی اسلامی به منظور نهادینه کردن نوآوری به روش پایدار و ساختاری در روند قانونگذاری کشور ، به مؤسسات مستقلی تبدیل می شوند.
نکته قابل توجه این است که مجمع حاکمیت و قانون بستری برای تبادل تجربه ، تعامل قانونگذاران و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در مسیر توسعه کشور خواهد بود.
پایان پیام/
منبع : میزان