رونمایی از گزینههای احتمالی جانشینی درویش در پرسپولیس

رضا دارویشمدیرعامل Persepolis تصمیم گرفت پس از شکست تیم فوتبال سپاهان سپاهان و از دست دادن شانس پیروزی در لیگ برتر و در لیگ نخبگان آسیا ، استعفا دهد. درویش در دیدار با هیئت مدیره باشگاه اعلام کرد که حضور وی در صدر مدیریت این باشگاه دیگر مفید نخواهد بود و به همین دلیل استعفا داد.
هیئت مدیره باشگاه Persepolis هنوز تصمیمی نهایی اتخاذ نکرده است و انتظار می رود استعفای وی را در جلسه ای در روزهای آینده بررسی کند ، اما در کوتاه مدت نام های زیادی برای جانشینی درویش وجود داشته است.
گزینه های جانشین رضا دارویش
گفته می شود که مدیران کنسرسیوم بانکی ، که در پس زمینه تصمیمات مدیریت پرسپولیس قرار دارند ، برنامه های پیشنهادی را از چندین گزینه مختلف برای درویش دریافت کرده اند. گزینه هایی که مردم با آن آشنا هستند.
1 محمد اخندیعضو سابق هیئت مدیره Persepolis که یکی از گزینه های اصلی جانشینی درویش است. با توجه به تجربه وی در این باشگاه ، وی می تواند به عنوان گزینه ای با تجربه برای این پست انتخاب شود.
2 علی: مدیر ورزش و اقتصادی که عضو هیئت مدیره پرسپولیس به عنوان نماینده بانک شهر شده است. او با آشنایی با مسائل اقتصادی و ورزشی این باشگاه ، جایگزین جدی دیگری برای جانشینی درویش است.
1 حمید رضا گارشاسبیمدیرعامل سابق باشگاه Persepolis ، که در دوره تصدی خود دستاوردهایی داشته است. بازگشت وی به این باشگاه ممکن است ثبات مدیریت را به تیم برگرداند و بسیاری از هواداران به او اعتماد دارند.
1. گزینه های دیگر: علاوه بر این ، برخی دیگر از افراد ، مانند حبیب کاشانی ، حسین خابی و حمید استیلی نیز به عنوان گزینه های جانشینی درویش که در تلاش برای همکاری با مدیران باشگاه هستند ، نامگذاری شده اند که در روزهای آینده منتشر می شود.
با توجه به وضعیت فعلی و اهمیت تصمیمات مدیریتی در این مقطع مهم برای این باشگاه ، انتظار می رود که وظیفه جانشینی درویش در روزهای آینده تعیین شود و هیئت Persepolis گزینه نهایی را معرفی کند.
اما این احتمال وجود دارد که در هفته های باقیمانده یک نفر ، که ممکن است جزو گزینه های فوق باشد ، به عنوان سرپرست این باشگاه معرفی می شود تا تصمیم نهایی را در مورد مدیرعامل Persepolis اتخاذ کند.
فراز و نشیب های دوران مدیریت Dervish ؛ موفقیت با شکست
مدیریت رضا دارویش در باشگاه پرسپولیس به طور کلی با بسیاری از چالش ها و شکست ها همراه بوده است. اگرچه در ابتدای حضور وی ، بسیاری امیدوار بودند که با تجربه وی در زمینه های اقتصادی و ورزشی ، او می تواند مشکلات مالی و مدیریتی این باشگاه را حل کند ، اما به نظر می رسد وی مشکلات بیشتری نسبت به حل آنها اضافه کرده است.
یکی از بزرگترین انتقادات درویش ، مدیریت اشتباه بحران است. او به طور مؤثر به نتایج ضعیف تیم و انتقاد هواداران پاسخ نداد و نتوانست فضای روانشناختی مثبتی را برای تیم و هواداران ایجاد کند. همچنین ، سیاست های مالی و مدیریتی وی ، در ابتدا نقاط قوت ، منجر به بحران های مالی جدید در این باشگاه شد و باعث شد که پرسپولیس نتواند با مشکلات اقتصادی خود روبرو شود.
عدم رابطه مؤثر و شفاف با مربی و بازیکنان
علاوه بر این ، رابطه ضعیف با کادر فنی و بازیکنان ضعف دیگری از دولت درویش بود. فقدان روابط مؤثر و شفاف با مربی و بازیکنان یک اختلاف در داخل ایجاد ایجاد کرد که بدون شک عملکرد تیم در این زمینه را تحت تأثیر قرار داد. همچنین ، در شرایط بحرانی ، دارویش تصمیمات سریع و مؤثر را اتخاذ نکرد و باعث شد این باشگاه یک سری مشکلات جدید را انجام دهد.
سرانجام ، استعفای درویش از مدیرعامل Persepolis شاید بهترین تصمیمی بود که او می توانست بگیرد. در این مدت ، او نتوانست انتظارات طرفداران و متخصصان را برآورده کند و به جای حل مشکلات ، بحران های بیشتری را تکرار کرد. باشگاه پرسپولیس اکنون به یک مدیر نیاز دارد تا بتواند مشکلات این باشگاه را با شجاعت ، تجربه و تاکتیک حل کند و تیم را به سمت موفقیت بیشتر سوق دهد.
پایان پیام/
منبع : میزان