رویکرد ظرفیتشناسی در گزارشهای مرکز پژوهشها براساس فرمایشات رهبر انقلاب/ واقعگرایی، دستاورد رویکرد گزارشهای مبتنی بر ظرفیتشناسی خواهد بود

براساس مرکز روابط عمومی مجمع مشورتی اسلامی ، باباک با اشاره به دستورالعمل های رهبر عالی در تاریخ 5 مارس ، به مقامات رژیم گفت: “رهبر عالی تأکید کرد که مقامات این کشور دارای ظرفیت های موجود در زمینه های اقتصادی ، علمی و تحقیقاتی ، تحقیقات و تحقیقات هستند.”
وی افزود: مرکز تحقیقات Majlis مطابق با دستورالعمل های عالی رهبر در طی جلسه ای که تهیه گزارش های مبتنی بر ظرفیت را ارائه می دهد.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis با بیان اینکه کار تحقیق بر روی مشکل است و پرداختن به کاستی های وضع موجود ، گفت: باید توجه داشت که تحقیقات مبتنی بر مشکل ممکن است از ظرفیت ها ، فرصت ها و توانایی ها غفلت کند ، که ممکن است به عنوان مثبت و ظرفیت های تحقیق پاسخ داده شود.
وی یکی از چارچوبهای عملی ساده و در عین حال کاملاً کامل را در زمینه ظرفیت ، به عنوان یک مدل SOAR توصیف کرد و اظهار داشت: این مدل به عنوان پاسخی به مدل های مدل هایی مانند SWOT به شکل نقاط قوت ، ضعف ، فرصت ها و تهدیدات شکل گرفته است. در حالی که مدل SWOT ضعف ها و تهدیدات را تجزیه و تحلیل می کند ، مدل SOAR بر نقاط قوت و فرصت ها تمرکز دارد و به مدیران کمک می کند تا رویکرد مثبت تری برای برنامه ریزی استراتژیک انجام دهند.
وی گفت: “این مدل در سالهای اخیر ، به ویژه در دوره پس ازکارونا ، در مواجهه با چالش های جهانی مانند تغییر آب و هوا و دیجیتالی شدن در زمینه های مختلف مانند آموزش ، بهداشت و توسعه اجتماعی مورد استفاده قرار گرفته است.”
وی افزود: در مدل SOAR ، نقاط قوت شامل مواردی است که به مدیران و سیاست گذاران کمک می کند تا در بازار رقابتی یا محیط زیست -از محیط -و همچنین فرصت هایی که می تواند منجر به رشد و توسعه شود ، موفق شوند ، از این طریق دیدگاه ها و آرزوها و برنامه ریزی ها و برنامه ریزی و برنامه ریزی و برنامه ریزی نتایج مورد انتظار و موفقیت را نشان می دهند.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis ، با بیان اینکه رویکرد مثبت این مدل واقع بینانه است و تخیل نیست ، توضیح داد: واقع گرایی در این مدل از طریق بعد چهارم یا نتایج حاصل می شود. یعنی با معرفی نتایج و دستاوردهای کلیدی مورد انتظار ، تجزیه و تحلیل مدل SOAR عینی و واقعی می شود.
وی همچنین از تهیه ، ویرایش و انتشار اولین گزارش از مرکز تحقیقات Majlis با رویکردی مبتنی بر ظرفیت به ظرفیت مدیریت سرمایه انسانی آژانس های اجرایی خبر داد و آن را توضیح داد: در این گزارش در مورد نقاط قوت ، مانند زیرساخت های تکنولوژیکی و فایده کارکنان و مزایای کارکنان. دیدگاه ها ، مانند تحقق سیستم مدیریت مناسب و منصفانه سرمایه انسانی ، ثبات و ثبات سیستم اداری کشور و افزایش رضایت و رضایت عمومی ، به دنبال آن نتایج و دستاوردهایی از جمله رضایت عموم مردم دولت ، افزایش انگیزه و رضایت کارمندان دولت ، افزایش بهره وری و کارآیی.
حفظ رویکرد واقع گرایی به دور از فانتزی در گزارش ظرفیت مدیریت سرمایه انسانی از سازمان های اجرایی ، گفت: در مورد ظرفیت مدیریت سرمایه انسانی ، در حال حاضر ظرفیت مهمی وجود دارد و این احتمال وجود دارد که نسل جوان به دلیل نزدیکی دوره بازنشستگی وارد بدنه سیستم اداری شود.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis تهیه گزارش را آغاز حوزه گزارش های متخصص در مرکز با رویکرد مبتنی بر ظرفیت توصیف کرد و بر ادامه فرمولاسیون و انتشار گزارش ها در مناطق دیگر تأکید کرد.
پایان پیام/
منبع : میزان