بهداشت و خانواده

صادرات بیش از ۷۰۰ هزار دُز واکسن ب‌ث‌ژ به ونزوئلا

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، احسان مصطفوی روز شنبه با تأکید بر ضرورت توسعه دیپلماسی سلامت، این اقدام را نمونه‌ای موفق از تعاملات بین ‌المللی سلامت‌محور دانست که می‌تواند به عنوان الگویی در گسترش نفوذ علمی و فنی ایران در عرصه بهداشت جهانی شناخته شود.

مصطفوی تأکید کرد که این حجم از صادرات، بیشترین صادرات انستیتو پاستور ایران در چند دهه اخیر است.

وی افزود: واکسن ب‌ث‌ژ که برای پیشگیری از بیماری سل استفاده می‌شود، از سال ۱۳۲۶ تاکنون به طور مداوم در انستیتو پاستور ایران تولید شده و یکی از محصولات راهبردی و با استاندارد بین‌المللی این مؤسسه محسوب می‌شود.

رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به برنامه‌های آتی این مؤسسه برای توسعه سبد صادراتی واکسن‌ها، گفت: اکنون با شناسایی ظرفیت‌های بین‌المللی و نیازهای بهداشتی کشورهای مختلف، در صدد توسعه تنوع واکسن‌ها و محصولات صادراتی و استمرار آنها هستیم.

مصطفوی گفت: بازار جهانی واکسن، فرصتی مناسب برای ارتقای نقش ایران در زنجیره جهانی سلامت به شمار می‌رود و انستیتو پاستور ایران در نظر دارد در راستای رسالت تاریخی خود در عین توجه به نقش ملی، نقشی فعال تر در ارتقای سلامت عمومی در کشورهای در حال توسعه ایفا کند.

براساس این گزارش، انستیتو پاستور ایران، به عنوان قدیمی‌ترین و یکی از معتبرترین مراکز علمی و بهداشتی کشور، با بیش از یک قرن فعالیت در حوزه سلامت عمومی، نقش بسزایی در کنترل و پیشگیری از بیماری‌های واگیر در ایران و منطقه ایفا کرده است؛ از جمله دستاوردهای شاخص این موسسه می‌توان به تولید و تأمین واکسن‌های حیاتی برای بیماری‌هایی همچون وبا، آبله، هاری، هپاتیت، حصبه و سل اشاره کرد؛ واکسن‌هایی که نه تنها نیاز داخلی کشور را برآورده کرده‌اند، بلکه در دهه‌های گذشته به کشورهای مختلف نیز صادر شده‌اند.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا