طحاننظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزههای علمیه فراهم میشود

براساس وب سایت شورای گاردین ، هادی طاهان نازیف ، سخنگوی شورای گاردین ، در مصاحبه ای با آژانس خبری دامنه در تهران ، با اشاره به نقش حوزه های علمیه در هدایت دین و جامعه: سازمان روحانی به عنوان یک رهبر قابل قبول و قابل اعتماد جامعه باید تأثیر زیادی بر فرهنگ اجتماعی داشته باشد و این باید تأثیر زیادی بر فرهنگ اجتماعی داشته باشد. حفظ این اعتماد به نفس به روش های مختلفی مانند مخاطبان مهم است.
سخنگوی شورای نگهبان ، با اشاره به صد سال دستاوردهای حوزه علمیه QOM ، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران ، که سیستم دولتی آن مبتنی بر دین اسلامی است و آرزوی تاریخی شیعه را برآورده کرده است ، یکی از مهمترین دستاوردهایی است که امامان این انقلاب خودشان هستند.
وی افزود: “می توان گفت كه شورای گاردین توسط قانون اساسی در حمایت از حوزه های علمیه ابداع شده است ، و فقهای شورای نگهبان همواره اعضای برجسته حوزه علمیه بوده اند و به طور طبیعی ، زیرساخت سیستمهای مختلف فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی كه در راه قانونگذاری قرار دارند براساس استانداردهای مذهبی در سمینارها ارائه شده است.
طاهان نازیف با اشاره به نقش روحانیت در تاریخ و به ویژه در انقلاب اسلامی ، خاطرنشان کرد: روحانی همچنین در پنج سال گذشته بزرگترین قیام عدالت جهان را علیه قدرتهای متکبرین رهبری کرده است و مهمترین جنبش های لیبرالیستی جهان توسط محققان جهان ارتقا یافته است. آنها همراه بودند.
وی با توجه به دستاوردها و اقدامات حوزه های علمیه در زمینه های فرهنگی ، اجتماعی و علمی ، وی گفت: علاوه بر ارائه زیرساخت برای سیستم های مختلف فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی مبتنی بر قانون اسلامی که ذکر شد ، ورود حوزه های علمیه به موضوعات تخصصی و آموزش نیروی تخصصی برای کار در زمینه های مختلف نیز یکی از این اقدامات است.
سخنگوی شورای گاردین افزود: “آموزش دانشمندان خارجی ، با پیش بینی ، حضور و ورود به زمینه شبهات جدید با استفاده از فن آوری های جدید ، انتشار کتاب های جدید در زمینه های موضوعی گسترده ، و گسترش حوزه های علمیه خواهران به همراه برادران ، از جمله اقدامات و دستاوردها ، قابل حفظ است.
در پایان ، وی اظهار داشت: حوزه های علمیه به عنوان منشأ تولید دانش می توانند به درستی بر نقش تمدن و حتی ابعاد معرفتی مرحله دوم انقلاب عمل کنند. همچنین می توان انتظار توضیحات نظری و کارآمد در مورد چارچوب ها ، اهداف و الگوهای تمدن مدرن اسلامی از این زمینه را داشت و از این نظر ، ظرفیت سازی و کشت نیروهای کارآمد متناسب با مأموریت انقلابی که یکی از الزامات تمدن مدرن اسلامی است نیز می تواند از سرزمینی ها پیگیری شود.
پایان پیام/
منبع : میزان