ظرفیت پالایشی کشور روزانه ۱۸۰ هزار بشکه افزایش مییابد

Alireza Arman Moghaddam on Sunday (April 5) on the TV program of the Economics Table, referring to the process of Iranian refining industry and distributing Iran’s oil products in the new year, in line with the slogan of the year, the investment for production: The liter also surpassed the day, with gasoline consumption reached more than 2 million liters, which was an unprecedented record in gasoline consumption.
وی خاطرنشان کرد: به موازات رشد شتاب دهنده مصرف ، تولید نیز باید افزایش یابد و افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، سه پالایشگاه اراک ، بندر عباس و ستاره خلیج فارس در کشور ساخته شده اند و افزایش تولیدی که اکنون می بینیم محصول این پالایشگاه ها است. علاوه بر این ، پروژه های توسعه ، از جمله پروژه های کیفی محصولات نفتی ، برای افزایش تولید تعریف و اجرا شدند که در حال حاضر در اکثر پالایشگاه ها و بنزین ها و محصولات دیزل با مشخصات یورو نهایی شده است.
مصرف غیر ضروری مهمترین چالش ها در صنعت پالایش
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و توزیع نفت ایران ، مصرف غیر ضروری را به عنوان یکی از مهمترین چالش های پیش روی صنعت پالایشگاه کشور ذکر کرد و گفت: “آنچه در آینده نگران هستیم مصرف است.” ما معتقدیم که مردم در این بخش مقصر نیستند ، زیرا استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی امکان پذیر نیست زیرا راننده به جای استفاده از ماشین شخصی مجبور به استفاده از ناوگان عمومی است و مصرف با افزایش افزایش می یابد.
آرمن مغادام گفت که اگر این روند ادامه یابد ، ما در آینده نه چندان دور با چالش های بسیاری روبرو خواهیم شد و بیان می کنیم: تعداد پروژه هایی که به عنوان پروژه های بنزینی به جز پالایشگاه مروارید Makran گفته می شود ، بقیه فعالیت خاصی ندارند و میانگین پیشرفت آنها حدود 5 ٪ است.
وی تخمین زده است که حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای پتروپروفیک 6000 بشکه ، معادل 5 میلیارد دلار ، و گفت: “تهیه این مقدار سرمایه به دلیل وضعیت فعلی در کشور دشوار است.” بازار سرمایه ، تسهیلات بانکی و سرمایه گذاران از جمله ابزارهای تأمین مالی پروژه هستند ، اما بیشتر سرمایه گذاران امیدوارند که بخش بزرگی از سرمایه مورد نیاز را از طریق امور مالی تأمین کنند ، که این اتفاق نیفتاده است.
عملکرد جنوب آدیش در نیمه اول سال جاری
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و توزیع نفت ایران ملی گفت که پروژه مروارید Makran حدود 5 ٪ پیشرفت دارد که هنوز شروع به ساختن واحدهای اصلی نکرده است ، و افزود که پالایشگاه جنوبی آدیش یکی دیگر از پروژه های پالایشگاه است که در حال حاضر در حال بهبود پروژه است و انتظار دارد امسال این پروژه افزایش یابد. ساخت پالایشگاه تولید محصولات بنزینی نیست ، اما روزانه 1.5 تا 5 میلیون لیتر تولید می کند.
آرمن مغادام گفت: ظرفیت پالایش این کشور بیش از 5000 بشکه در روز افزایش می یابد ، و افزود که پالایشگاه آدیش جنوبی با ظرفیت 6000 بشکه در نیمه اول سال جاری و پالایشگاه خلیج فارس با ظرفیت روزانه 6000 بشکه میعانات عملیاتی می شود. پروژه های دیگر نیز در پالایشگاه تهران در حال انجام است.
وی ظرفیت نفت خام و میعانات را بیش از 5 میلیون بشکه در روز توصیف کرد و خاطرنشان کرد: به طور متوسط ، ما در سال حدود 2 میلیون لیتر مصرف بنزین داشتیم که بخشی از تفاوت تولید و مصرف از طریق مخلوط کردن روغن سبک در پالایشگاه ها ، استفاده از اکتان ها و اکتوپیک ها بود.
شناسایی سوخت کارت هوشمند و استفاده از کارتهای بانکی
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و توزیع نفت ایران ، همچنان مصرف رو به رشد حامل های انرژی را مصرف کرد و گفت که وضعیت کارت سوخت ایستگاه ها باید با استفاده از کارت شخصی تعیین و سوخت گیری شود. قانون بودجه پیش بینی شده است که به سمت واژگونی کارتهای هوشمند سوخت و استفاده از کارتهای بانکی برای نظارت بر مصرف مؤثرتر حرکت کند.
آرمن مغادام ادامه داد: “مسئله انتقال سهمیه از طریق کارت سوخت به کارت بانکی مورد بررسی قرار می گیرد و به این ترتیب میزان بنزین مورد استفاده در انحراف از مسیر با نظارت دقیق تر کنترل می شود و قاچاق سوخت را کاهش می دهد.”
وی از تنوع سبد سوخت به عنوان یکی از مهمترین راه های کاهش مصرف انرژی اشاره کرد و گفت: در گذشته میزان مزایای سوخت CNG بیش از 5 میلیون متر مکعب در روز بود که در سالهای اخیر به 5 میلیون متر مکعب کاهش یافته است که اکنون توسط وسایل نقلیه دوتایی اجرا شده است.
پالایش برنامه های صنعت برای استفاده مؤثر از ظرفیت های بازار سرمایه
شهلا لوونی ، مدیر شرکت پالایش و توزیع نفت ایران ، در سال جدید گفت که روند صنعت پالایش و توزیع محصولات نفتی در سال جدید را بررسی می کند: در سال 2008 ، ماجلیس توسط ماجلیس تصویب شد ، که در آن پنج پروژه پالایشگاه عمدتاً مگفریا بودند. این موجود طبق قانون اطلاع رسانی تعریف شده است ، که از آن به عنوان قانون تنفس غذا یاد می شود.
وی گفت: بیشتر پروژه های پالایش نفت خام پروژه های مگافر هستند و به پول زیادی احتیاج دارند و بیشتر آنها در بخش خصوصی اجرا می شوند و افزود: سایر پروژه ها شامل آناهیتا ، خوزستان و پالایشگاه های خلیج فارس با ظرفیت 5 میلیون بشکه در روز در صنعت تصفیه نفت است.
مدیر سرمایه گذاری شرکت ملی پالایش و توزیع نفت ایران ، خاطرنشان کرد: محدودیت های بودجه به عنوان چالش اصلی در عدم اجرای پروژه های تعریف شده ، ادامه داد: برنامه توسعه هفتم در سال 6 اعلام شد و بر اساس این برنامه ، پروژه هایی که نیاز به پروژه های کوچک و کم کار مانند پروژه هایی مانند پروژه ها دارند. انرژی و مهر خلیج فارس از جمله این طرح ها است.
لوونی خاطرنشان کرد: “ما در حال حاضر در تأمین مالی مگاپرورها به چالش کشیده ایم و اگر بتوانیم 2 ٪ از وجوه را از طریق ظرفیت بازار سرمایه ، 2 ٪ از سهام سهامداران و بقیه از ادغام سایر پروژه های پالایشگاه تهیه کنیم ، می توانیم به پالایش پروژه ها امیدوار باشیم.”
وی افزود: ما قصد داریم از ظرفیت های بازار سرمایه برای سایر پروژه های کیفی استفاده کنیم و افزود: به عنوان مثال ، طبق پیش بینی های پالایشگاه پالایشگاه ISFAHAN ، ما به حدود 5 تا 5 میلیون دلار نیاز داریم که می خواهیم از طریق بازار سرمایه تأمین کنیم.
مدیر سرمایه گذاری شرکت ملی پالایش و توزیع نفت ایران ، خاطرنشان کرد: در بخش سرمایه گذاری خارجی ، ما از تسهیلات مالی استفاده خواهیم کرد که نمونه موفق آن عملکرد مرحله توسعه و تثبیت پالایشگاه آبادان بود که در سال 6 به بهره برداری رسید و بودجه آن توسط امور مالی خارجی تأمین شد. منابع مالی خوبی را از محصولات پالایشگاه آبادان در نظر بگیرید تا این پروژه به یک هدف مطلوب برسد.
لونی میزان سرمایه گذاری برای پالایشگاه خوزستان را 1.5 میلیارد دلار توصیف کرد و گفت که ظرفیت های خوبی در قانون بودجه دیده شده است و برنامه هفتم برای پالایشگاه ، و مذاکرات با شرکت های خارجی برگزار شده است که ما امیدواریم که به نتیجه مطلوب برسیم.
پایان پیام/
منبع : میزان