مدیریت نیمهمستقل و تقویت تجاریسازی، دو ضرورت راهبردی ارتقای جایگاه منطقهای و بینالمللی موسسه رازی

هیئت امنای انستیتوی تحقیقات واکسن و سرم رازی امروز صبح با Massoud Medical برگزار شد.
در این جلسه ، رئیس جمهور با اشاره به موقعیت استراتژیک موسسه رازی به عنوان یکی از دو قطب اصلی تولید واکسن استراتژیک کشور ، بر لزوم بررسی اساسی مدیریت و نگرش استراتژیک این موسسه علمی تأکید کرد و اظهار داشت: برای ارتقاء موقعیت موسسه در سطح منطقه ای.
پزشکان از مضرات سیستم حقوق و دستمزد در طول سالها پشیمان شدند ، به ویژه در زمینه پرداخت حقوق و دستمزد ، اظهار داشتند: “متأسفانه ، این کاستی ها حقوق نخبگان و متخصصان را در مراکز علمی دولت تضعیف کرده است.” در حالی که محصولات یک موسسه حیاتی مانند Razi با نرخ تولید یک هفتمین بخش خصوصی خریداری می شود ، این نخبگان ما هستند که به دولت یارانه می دهند.
وی افزود: اصلاح این رویه های ناعادلانه که منجر به تجزیه نیروهای نخبه می شود ، نیاز به تغییر در ساختار مدیریتی دارد ، به ویژه اعطای درآمد بیشتر و تجاری سازی محصولات مبتنی بر دانش.
رئیس جمهور همچنین بر اهمیت ادغام فضاهای آزمایشگاهی و آزمایشگاهی انستیتوی رازی در قالب یک مجموعه جامع و به بالا -گفت که این کار باید مطابق با اصول دفاع منفعل و اصلاح برخی از سرزمین 2 هکتار موسسه انجام شود. این طرح قبلاً توسط کابینه تصویب شده است و لازم است که یک کارگروه ویژه ساختار ، ساختار و زیرساخت های فنی خود را مطابق با الگوهای بین المللی و الزامات مهندسی طراحی کند.
پزشکان همچنان خواستار بررسی مکانیسم استخدام در انستیتوی رازی شدند و خاطرنشان کردند که منابع انسانی باید بر اساس شایستگی ها و با تعیین شاخص های روشن و همچنین بازگشت نخبگان تحصیل کرده ایران در خارج از کشور باشد.
در این جلسه ، چندین مدیر اجرایی توسط هیئت امنا تصویب شدند ، ضمن خواندن گزارشی در مورد عملکرد ، دستاوردها و چالش های پیش روی پژوهش تحقیقات واکسن و تحقیقات سرم در حضور رئیس جمهور.
پایان پیام/
منبع : میزان