مشارکت در سیاستگذاری حوزه سلامت را جدی بگیریم

به گفته مرکز روابط عمومی مجمع مشورتی اسلامی ، به منظور تقویت ظرفیت سیاست گذاری و تجربه برای فعالان بهداشت ، بسته شدن اردوگاه بوت اردوگاه در حوزه بهداشت ، با حضور بابک ، رئیس مجمع مشاور اسلامی ، و رئیس مجمع مشاور اسلامی ، Allame Depmeh ، Dephmah Mohammad Beigi ، Mojadi ، Mojadi ، Mojadi ، Mojadi ، از مدرسه روش ، محمد مهدی مهرابان ، مدیر مرکز نوآوری قوه مقننه و اساتید دانشگاه ، کارشناسان مرکز تحقیقات ماجلیس و گروهی از مدیران و فعالان برگزار شد.
این رویداد با هدف تمرین یک طراحی عملی از سیاست از مسیر شبیه سازی و بازی جدی ، بستری برای تجربه مستقیم در برخورد با موضوعات واقعی و تضاد منافع بهداشتی فراهم کرد.
با تأکید بر اهمیت نیروهای مشاوره سیاست در زمینه بهداشت ، با تأکید بر این رویداد ، گفت: نقطه شروع هرگونه تحول ، شناخت مسئله است. در موضوعات جدید بهداشت ، ما باید بیشتر به ابعاد آن توجه کنیم. مسئله سلامتی ، که امروز شما جوان هستید ، یکی از مهمترین موضوعات مربوط به پایتخت انسانی کشور است.
وی با اشاره به اهمیت پرورش نیروهای مشارکتی در فرآیندهای مشاوره سیاست ، گفت: در سیستم مشاوره سیاست ، منابع انسانی نوآورانه و توانمند بر هرگونه تحول متمرکز است. مهارت ، تجربه و برخورد با موضوعات واقعی در چنین رویدادهایی در نهایت منجر به تولید مؤثر سرمایه انسانی خواهد شد.
با اشاره به ضعف مهم سیستم آموزش رسمی کشور ادامه یافت: متأسفانه در سیستم آموزش رسمی ، مفهوم مسئله مورد توجه قرار نمی گیرد. ما بیشتر نگران حفظ اطلاعات هستیم ، نه با درک و حل مسئله. ما باید با برگزاری چنین رویدادهایی این ضعف ساختاری را جبران کنیم.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis خاطرنشان کرد: افرادی که می خواهند در زمینه سیاست های بهداشتی نقش داشته باشند باید آموزش دیده و هم تمرین شوند و از این نظر ، مجمع مشورتی اسلامی سعی کرده است ظرفیت های لازم را برای معرفی ایده ها و پیشنهادات با توجه به مشکل فراهم کند.
وی با اشاره به پیشینه تاریخی و وضعیت علمی ایران در حوزه پزشکی ، وی گفت: “من یک پزشک و یک محقق هستم. وقتی شما در تاریخ پزشکی ایران مطالعه می کنید ، می دانید که پزشکی و دانش بهداشتی مدت ها در این سرزمین جای بالایی بوده است. ما سالهاست که در کتابهای پزشکی ایرانیا تدریس کرده ایم و در کتابهای پزشکی ایرانی در دانشگاه های ممتاز در سراسر جهان وجود دارد.
وی گفت: “نقش شما در جوانان در ارتباط نوآوری ، بهداشت و حفظ میراث علمی کشور بسیار مهم است.” از طرف دیگر ، سیاست های بهداشتی ، مانند سایر مناطق ، پیچیدگی خاص خود را دارد. زیرا این امر به ابعاد اجتماعی ، اقتصادی ، اخلاقی و حتی فلسفی گره خورده است.
وی با اشاره به تاریخ چند فرهنگی پزشکی در سنت پزشکی ایران ، گفت: “در ژنتیک تاریخی ما ، پزشکان همیشه اخلاق و فلسفه را در نظر گرفته اند ؛ بنابراین ، مشاوران بهداشت نیز باید ظاهری چند بعدی و بین رشته ای داشته باشند.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis یکی از مضرات یک سیستم مشاوره سیاست را به عنوان غفلت از ظرفیت ذکر کرد و توضیح داد: یکی از مشکلات ما در سیاست گذاری ، تمرکز صرف روی آسیب شناسی است. بعضی اوقات از ظرفیت های موجود غفلت می کنیم. همانطور که رهبر عالی انقلاب بارها و بارها تأکید کرده است ، ما نباید از ظرفیت های موجود غافل شویم. گفتن فقط برای گفتن آنچه آسیب دیده کافی نیست ؛ ما همچنین باید ظرفیت های خود را بدانیم و تقویت کنیم.
وی با اشاره به ظرفیت های پارلمان ، از مشارکت جوانان و نخبگان دانشگاهی استقبال کرد و گفت: “پارلمان یک زیست توده انسانی است که می تواند کشور را با مشارکت نخبگان و دانشجویان دانشگاه های مختلف تغییر دهد.” ما موفق شدیم نزدیک به 5 رویداد تخصصی در Majlis ، که یک سرمایه عالی است ، تشکیل دهیم. بنابراین من از همه شما جوانان می خواهم که مشارکت شما در سیاست های بهداشتی را جدی بگیرید. مجلس همچنین از این مشارکت استقبال می کند.
پایان پیام/
منبع : میزان