وزیر کشور: سوم خرداد، نماد پیروزی و مقاومت ملت ایران است

به گفته مرکز اطلاعات وزارت کشور ، وزیر کشور الكساندر مومنی ، امروز صبح (پنجشنبه ، 23 ژوئن) ، در دومین كنگره ملی شهدای انقلابی استان مازندران ، با اشاره به سالگرد آزادی Khorramshahr ، گفت: در آستانه 3 ژوئن ، ما در روز مقاومت و پیروزی هستیم. روزی که این نکته در تاریخ دفاع مقدس بود و شکست دشمن بائاتیست کاملاً آشکار شد.
وی گفت ، با اشاره به تحولات اولیه انقلاب اسلامی ، دشمن بخش هایی از قلمرو ایران را اشغال کرد زیرا سیستم مقدس جمهوری اسلامی ادغام شد و کشور با چالش هایی در داخل و مرزها روبرو شد. هدف نهایی آنها ترکیب خوزستان در عراق و شکست جمهوری اسلامی بود. آنها فکر می کردند که خوزستان را تصرف می کنند و جمهوری اسلامی را با یک حمله کوچک سرنگون می کنند. اما پس از عملیات فتح آل موبین و اورشلیم ، تمام اهداف آنها در 3 ژوئن نابود شد.
وزیر کشور بر نقش رهبری و همبستگی ملت ایران در این پیروزی تأکید کرد: دشمن همه چیز را به جز شهادت ملت ایران ، هدایت امام رهل و لطف الهی محاسبه کرده بود. این عوامل باعث پیروزی کشور شد.
نقش برجسته تقسیم کربلا و مازندران در دفاع مقدس
مومنی با اشاره به نقش جسورانه استان مازندران در جنگ تحمیل شده گفت: ارتش ویژه کربلا یکی از ستون های اصلی دفاع مقدس بود. ارتش ، معروف به FAW Line و Conqueror ، در همه عملیات نقش اساسی داشت. بدون حضور این ارتش ، هیچ عملیاتی مهم شکل نگرفت.
وی افزود: نقش استان مازندران در سازماندهی واحدهای جنگی در شمال کشور غیر ضروری است. واحدهای جنگی این استان ، که توسط بخش Karbala تشکیل شده است ، تأثیر عمیقی بر معادلات جنگ گذاشت. نکات برجسته این منطقه در عملیات های مختلف نقش داشته است.
وزیر داخلی مراسم بزرگداشت شهدای استان مازنداران گفت: “مردم این خط ، از خط مقدم به شهرها و روستاها ، در طول جنگ بازی می کردند. به طور کلی ، قهرمان مازندران از تمام وقایع کشور بیرون آمد.
نقش محققان سازنده و مازندران در دفاع مقدس
وی با تأکید بر نقش تنگرهای استان مازندران ، خاطرنشان کرد: مجاهدین این استان در شرایط سخت جاده ها و سنگرها را ساختند و سهم زیادی در دفاع مقدس داشتند. محققان و روحانیون مازندران نیز در بسیج گسترده و راهنمایی جنگجویان نقش داشتند.
وی افزود: “همبستگی بین مردم ، از مادران و خواهران تا رزمندگان خط مقدم عامل مهمی در پیروزی ملت ایران بود.” این همدلی و فداکاری تاریخ ماندگار را رقم زد.
مومنی ، با تجلیل از صبر و شکیبایی خانواده های شهدا و استقامت جانبازان و فداکاری ها ، گفت: “اگر این برای این عزیزان نبود ، سرنوشت کشور ناشناخته بود. استان مازندران نه تنها در زمان دفاع مقدس ، بلکه در مورد نقش های مختلف در مورد دفاع از آنارها در مورد حیاط های خان خان و بیت های مختلف ،
در پایان ، وی از فرماندهان IRGC و برگزارکنندگان این کنگره بزرگ ستایش کرد: “شهدا رفتند ، اما کار ما این است که مسیر خود را برای نسل های آینده روشن نگه داریم.” ما باید شهدا را زنده نگه داریم و جنگجویان و فداکاری هایی را که آن دوره را تأسیس کرده اند جشن بگیریم.
در پایان این مراسم ، از دارندگان دومین کنگره ملی شهدای مازندران تجلیل شدند.
پایان پیام/
منبع : میزان