اخبار استانی

پست در پی ایفای نقش کلیدی در شکوفایی اقتصاد دیجیتال است

به گزارش ایرنا، محمد احمدی شامگاه پنجشنبه در جلسه جی نف در استانداری گیلان اظهار کرد: طبق آمار سهم اقتصاد دیجیتال نزدیک ۵ درصد از کل اقتصاد کشور است؛ ایران در مقایسه با کشورهایی مثل ترکیه، عربستان و قطر ظرفیت بسیار بزرگی در این بخش دارد که شرکت پست می تواند این ظرفیت را شکوفا کند.

وی ادامه داد: هم اینک ترافیک پستی در کشور بیش از ۳۰۰ میلیون مرسوله است.

وی عنوان کرد: شرکت پست اگر بخواهد در اقتصاد دیجیتال عملکردی موفق داشته باشد باید با افزایش ۲ برابری، این ترافیک پستی را سالانه به جابه جایی ۷۰۰ میلیون مرسوله برساند.

احمدی اضافه کرد: باید با همتی جمعی گام بزرگی در توسعه اقتصاد دیجیتال برداریم و با کمک یکدیگر یکبار برای همیشه مساله نشانی استاندارد را در کشور حل کنیم.

وی با بیان اینکه ۹۹ درصد از مکانهای کشور دارای کد پستی ۱۰ رقمی هستند، گفت : هزار و ۴۵۰ شهر و ۹۴ هزار روستا و آبادی کشور کد پستی ۱۰ رقمی دارند و شرکت ملی پست در کمتر از ۲۴ ساعت می‌تواند اتفاقات درون شهری را در راستای خدمت رسانی و وظیفه توزیع مرسولات پستی رصد کند.

مدیرعامل شرکت ملی پست اظهار کرد: برای برخورداری از نشانی استاندارد باید ابتدا کد پستی داشت در این حوزه ضعف‌هایی وجود دارد چنانکه در این استان بسیاری از معابر هم نام یا بی‌نام هستند و گیلان در بخش شهری در زمره ۶ استان صدر جدول در این رابطه قرار دارد البته در نقاط روستایی وضعیت مطلوب‌تر است که خود حاکی از توسعه مناطق روستایی است،

وی تاکید کرد: برای دستیابی به نشانی استاندارد به حمایت شهرداران و دهیاران کشور نیاز داریم تا هرچه سریعتر با رفع چالش‌های این حوزه نشانی استاندارد را پیاده سازی کنیم.

استاندار گیلان نیز در این‌جلسه اظهار کرد: در زنجیره تامین؛ سه جریان شامل؛ کالا، اطلاعات و مالی بسیار حائز اهمیت است این جریانات اگر اصطکاک نداشته باشند هزینه زندگی و قیمت تمام شده کالا و خدمات به پایین‌ترین سطح ممکن خواهد رسید.

هادی حق شناس اضافه کرد: امروز این امکان و فرصت طلایی برای مدیران فراهم شده است تا جی نف را در استان اجرایی کرده و علاوه بر کاهش ترافیک شهری از حضور فیزیکی مردم به ادارات، شرکت‌ها و فروشگاه‌ها بکاهند.

حق شناس الفبای شهر هوشمند و اقتصاد دیجیتال را دستیابی به اطلاعات صحیح دانست و گفت: دستگاههای اجرایی در صورت دریافت اطلاعات درست هزینه زندگی مردم را کاهش خواهند داد، اولین قدم در این راه نیز نامگذاری معابر است.

وی از شوراهای شهر و فرمانداران خواست با دعوت از شرکت پست در شورای نامگذاری شهرستانها، معابر فاقد نام را نام‌گذاری کنند.

وی افزود: در شهرها تعدد دستگاه های اجرایی به‌روزرسانی داده ها و انتقال اطلاعات بین دستگاهی را سخت می‌کند.

استاندار گیلان تاکید کرد: کلیه معابر فاقد نام استان ظرف سه ماه باید تعیین تکلیف شوند و این معابر با اعداد نام‌گذاری شوند.

در پایان ۲۰ نقطه شهری و ۱۸ نقطه روستایی از استان گیلان در شهرستانهای املش، رضوانشهر، صومعه سرا، لاهیجان و رودسر با پایان طرح ایجاد داده مکانی به پلاک تطبیقی و هوشمند مجهز شدند.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا