چرا با مذاکره غیرمستقیم موافقت شد؟

شماره 2 روزنامه رسانه Khamenei.ir شماره 2 با عکسی از سید عباس اراکچی و عنوان “تست عمان و دست برتر ایران” منتشر شد.
در بخش 1 از 2 سرمقاله این شماره از هفتگی خط حزب الله:
یکی از شک و تردیدهایی که دشمن ساعاتی پس از اظهارات ترامپ منتشر و گسترش می داد این است که جمهوری اسلامی ایران در برابر فشار و تهدید دولت ترامپ عقب نشینی کرده است و موافقت با مذاکره نتیجه چنین روندی است. موضع اخیر وزیر امور خارجه آمریكا نیز قابل ارزیابی و تجزیه و تحلیل است.
دلیل توافق ایران برای مذاکره با ایالات متحده چیست؟ نگاهی به وقایع و مواضع دولت ایالات متحده نشان می دهد که آمریکایی ها همیشه پس از ترک کارگزاری به دنبال توافق عاقلانه بوده اند. مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده برای احیای کارگزاری برای دولت آقای روحانی و دولت کشمش شهید در طی چند سال گذشته در حال انجام است و جمهوری اسلامی نیز ارائه نشده است. آنچه مانع از نتیجه گیری مذاکرات شد ، باج خواهی آمریکایی ها و مسائل مربوط به افزایش بود.
در اواسط فوریه 2008 ، ترامپ ، که به تازگی به کاخ سفید برگشته بود ، یک سند رسمی برای ایران امضا کرد. سندی با عنوان “یادداشت ریاست جمهوری در مورد امنیت ملی”. در این سند ، مانند گذشته ، انواع ادعاها و باج خواهی درباره ایران مطرح شده است. از مسئله هسته ای گرفته تا جمهوری اسلامی دفاع و مسائل منطقه ای. عقل و منطق حاکی از آن است که در چنین شرایطی باید در برابر دشمن محکم بایستد و تسلیم و آشتی را تحت عنوان “مذاکره” رد کند.
تهدیدهای نظامی ایالات متحده و تحرک این کشور نیز نتوانسته است در محاسبات تهران لرزش ایجاد کند. داستان با جایی که ترامپ در نامه خود به نوعی از مواضع قبلی خود عقب نشینی کرد و چراغ سبز را در مورد مذاکرات محدود با مسئله هسته ای نشان داد. این ، علاوه بر تلاش سنگین دولت ایالات متحده برای دلالت بر جمهوری اسلامی ایران برای افزایش تنش به افکار عمومی جهان و به ویژه مردم کشور ما ، خلاصه پاسخ جمهوری اسلامی به نامه. پاسخی که هر دو راه را برای تعامل هموار می کردند – در چارچوب غیرمستقیم مذاکرات و موضع قاطع علیه معماهای ترامپ.
- بیشتر بخوانید:
- سرمقاله هفتگی حزب الله ؛ تست دستی برتر عمان و ایران
پایان پیام/
منبع : میزان