گلزاری: شنیدن صدای منتقدین یکی از شاخصهای اطلاعرسانی در دولت چهاردهم است

محمد گالزاری ، در جمع آوری روابط عمومی و مدیران اطلاعات اطلاعات ، با حضور وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ، فاطیما موهجارانی ، سخنگوی دولت و الیاس هازرات ، رئیس شورای اطلاعات دولت ، در موزه ملی ایران. مورد استفاده در ادبیات جامعه شناسی رسانه. دنیای امروز و ایران امروز در بیشترین جامعه در جایی قرار دارند که فوران اطلاعاتی و داده ای وجود دارد.
وی گفت: “یكی از ملزومات جامعه رسانه ای قریب به اتفاق این است كه اعتقاد داشته باشید كه فقط صدای معتبر در جامعه صدای رسانه های رسمی نیست و انواع صداها باید معتبر باشند.” در حالی که ما با رسانه های رسمی تعامل داریم ، باید بدانیم که صداها متنوع است.
دبیر شورای اطلاعات دولت با بیان اینکه اطلاعات در دولت چهاردهم شاخص های خاص خود را دارد ، توضیح داد: زمینه اطلاعات دارای پایه های قطعی مانند شفافیت و پاسخگویی در معرض دید عموم است که در صورت اختلال در سیستم ارتباطات و اطلاعات مختل می شود. این مؤلفه های اصلی سیستم ارتباطات و اطلاعات در تمام دوره ها و حداقل مواردی است که باید مشاهده شود. اما رئیس جمهور رئیس جمهور دو ویژگی اطلاعاتی دارد که یکی از آنها شنیدن خوب است.
گالزاری گفت: شنیدن صدای و منتقدان متفاوت یکی از شاخص های اطلاعات در دولت چهاردهم است و خاطرنشان می کند که این منتقد نباید نسبت به آن نسبت داده شود و گفت که انتقاد منصفانه و ناعادلانه است. منتقد می تواند هم یک رقیب باشد و هم همان 5 ٪ که به صندوق رأی نیامده است. بنابراین شنیدن خوب یکی از ویژگی های مهم اطلاعات در این دولت باید باشد.
وی ادامه داد: دومین مؤلفه ای که از صحبت های رئیس جمهور ناشی می شود این است که ما در اطلاعات نمی جنگیم. دوران قرار دادن یک شیشه ذره بین در گوشه ای از رسانه رسانه به پایان رسیده است و ما این فرصت را داریم که این کار را انجام دهیم. مطمئناً افرادی هستند که در مورد شما می نویسند. اگر بخواهیم در دور شرور پاسخ دهیم ، نتیجه ای خواهد بود که ما تاکنون رفتیم. این البته با پاسخ به ظن متفاوت است. به هر حال ، به هر حال ، ما باید سریع و سریع پاسخ دهیم.
در بخش دیگری از سخنان خود ، دبیر شورای اطلاعات دولت اظهار داشت كه وظیفه مقابله با شکایات سازمان های اجرایی رسانه ها تحت عنوان كمیته تحت شورای اطلاعات دولت است: ما در این دوره چندین پرونده را مرور كرده ایم. بعضی اوقات آنها مدیر ما را متهم می کردند. ما با آنها صحبت کردیم و گفتیم که رئیس جمهور بالاتر از رئیس جمهور نیست ، رئیس جمهور گفت که من این مسائل را پشت سر می گذارم. بنابراین شما هم می گذرد. بعضی اوقات واقعاً شارژ می شد ، اما رویه ما ادامه نمی یابد. شکایات نقدی زیادی وجود دارد ، و اگر این انتقاد نادرست بود ، می توانید به دستگاه ها پاسخ دهید. در طول راه ، ما شش یا هفت شکایت را از نور و گاهی اوقات با اشراف خارج کردیم زیرا مبنای ما این نیست که وارد این دعواها شویم.
گالزاری گفت: “اگر کسی از رسانه های رو به جلو کاری برای ما انجام دهد ، ما نباید به سرعت هیجان زده شویم و فکر کنیم که باید در دام پاسخگویی باشیم.” مردم این را نمی خواهند. برخی از این سوابق رسانه ای و اختلافات رسانه ای ارزش هیچ کس و چیزی جز هدر رفتن انرژی ندارند. شنوایی و نداشتن دعوا باید به روشهای اطلاعاتی اضافه شود ، که از شخصیت خود رئیس جمهور گرفته شده است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود ، بر مهمترین پروژه های استراتژیک سیستم ارتباطات و اطلاعات دولت در سال تأکید کرد ، که مبتنی بر به اشتراک گذاری با آژانس های اجرایی است و گفت: “یکی از مهمترین پویایی هایی که باید با همکاری دستگاه ها در شش ماه اول انجام دهیم ؛ اول ، انرژی دوم عدالت آموزشی است ، سومین سال از تولیدات است که Slogan Slogan است و چهارمین آن است. سال همچنین توسط کابینه وزیران تحت قانون تحقق شعار سال تأیید شد.
دبیر شورای اطلاعات دولت اظهار داشت که بخش دوم وظایف ما بر اقدامات توسعه و زیرساخت ها متمرکز است. ما تا به امروز این انسجام را نداشتیم ، بنابراین یک سیستم باید در این مسیر طراحی شود. هدف اول اجرای یک سیستم یکپارچه و هوشمند در این زمینه است. این بانک اطلاعاتی برای ما مهم است و مستندات ما باید در یک فضای خاص ذخیره شود. این برای طراحی یک سیستم با پوشش سه محور ، از جمله بانک اطلاعاتی ، شبکه ارتباطی و سیستم ارزیابی برای ارتقاء کیفیت اطلاعات عمومی طراحی شده است.
گالزاری مدیریت و انتشار محتوا را به عنوان سومین قدم در پروژه توصیف کرد و افزود: “مدیریت و انتشار محتوای مهمترین مسئله ما است.” این مهم است که چگونه این شبکه می خواهد تصویر دولت را ارائه دهد. ما باید بدانیم که شبکه ارتباطی ما در سراسر کشور چه پیام دارد. بیایید فقط بگوییم که روابط عمومی دستگاه ها پیام متفاوتی ارسال می کنند و این مشکل است. رویکرد ما یکپارچه و یکسان است. شبکه ارتباطی مانند مویرگی است. بسیاری از اتفاقات در استان های مختلف اتفاق می افتد که بسیار با ارزش هستند ، اما به آنها رسیدگی نمی شود زیرا هیچ مسیر اطلاعاتی وجود ندارد. این باید پیام دورترین نقاط شبکه ارتباطی ما را به ما بدهد.
وی گفت: “ما سیستمی برای ایجاد انگیزه در کارمندان در این نرم افزار خواهیم داشت.” مطمئناً نظر و نظرسنجی ها باید جدی گرفته شود. ما بیش از 6000 کارمند روابط عمومی در سراسر کشور داریم و این فرصتی برای انجام هر کاری بدون فکر کردن است -پیش بینی و اگر کاری انجام دهیم. همچنین یک سازمان در استان ها وجود دارد که تمام امکانات موجود در استانها را دارد ، اما در همان استان سازمانی وجود دارد که هیچ امکاناتی ندارد. ما باید امکانات را برطرف کنیم. ارزیابی عملکرد برای ما مهم است. ما سعی می کنیم عملکرد را بصورت آنلاین ارزیابی کنیم.
دبیر شورای اطلاعات دولت در مورد طراحی پلت فرم واکنش سریع و طراحی مجدد سیستم پاسخگویی نیز توضیح داد: آیا می توان موضوعات فردی را در جامعه ای پر از اطلاعات مشاهده کرد؟ از نظر قانون ، ما نیز مشکلی داریم. سال 2 یک بخشنامه برای ارسال پاسخ مستند به انتقادات رسانه ای به همه دستگاه ها ارسال شد. آیین نامه روشنگری نیز در سال 2 تهیه شد که براساس آن باید رسانه ها ظرف 4 ساعت پاسخ داده شوند. در حالی که با رسانه های امروز ، این یک شوخی 4 ساعت است. رسانه ها تغییر کرده اند. اگر ظرف 4 ساعت پاسخ دهید ، ممکن است بتوانید مقداری از موج را ایجاد کنید. ما برای انجام این کار به یک سکوی نیاز داریم. بخش سوم مشکل ما بر موضوعات تحقیق و آموزش متمرکز است. با توجه به این تحقیق ، سندی در حال تهیه است که رئیس جمهور پزشکی دستور داد که سند ارتباطات و اطلاعات استراتژیک دولت را صادر کند و طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار قرار گرفت.
گالزاری گفت که تدوین سیستم جامع ارتباطات و اطلاعات دولت باید توسط کابینه تصویب شود. تحقیق و آموزش ، آموزش روابط عمومی در مورد ارتباطات بحران و استفاده از هوش مصنوعی و غیره برای ما بسیار مهم است. دستگاه های ما باید بحران بالقوه را شناسایی کنند و نیاز به طراحی سناریو دارند. ما این را اولویت بندی می کنیم. صدای رسمی در کشور دیگر متعلق به رسانه های رسمی نیست و باید رسانه های اجتماعی جدی گرفته شوند.
به گفته وی ، مهمترین پروژه های شورای اطلاعات دولت در سه بخش تعریف شده است: توسعه ، توسعه و زیرساخت ها و تحقیقات و اقدامات آموزشی.
دبیر شورای اطلاعات دولت در پایان اظهارات خود گفت: “ما وظیفه ای ایجاد خواهیم کرد. امیدواریم و تصویری مطلوب از دولت ارائه دهیم. داشتن یک زبان نیاز به برنامه ریزی و طراحی دارد.
پایان پیام/
منبع : میزان