دنیای فناوری

۱۰ هزار میلیارد ریال برای تجهیز دانشکده‌های مهارت کشور تخصیص یافت

به گزارش ایرنا، غلامرضا زمانی روز شنبه در آیین تجلیل از استادان ۲ آموزشکده ملی مهارت علامه حسن زاه آملی پسر و توحید دختر آمل اظهارکرد: بیش از سه هزار کارگاه و آزمایشگاه در سطح دانشکده و آموزشکده‌های ملی مهارتی در سراسر کشور وجود دارد که اختصاص حدود هزار میلیارد تومان در سال جاری، جوابگوی نیاز این تعداد کارگاه آموزشی نیست.

وی با اشاره به اینکه البته اعتبار دانشگاه ملی مهارت کشور امسال در مجموع در همه بخش‌ها حدود ۸۳ درصد بیشتر از سال گذشته بوده است، افزود: به طور کلی اعتباراتی که از سوی دولت به دانشگاه ملی مهارت در مقایسه با دیگر دانشگاه‌های کشور اختصاص داده شد، کم است.

رییس دانشگاه ملی مهارت کشور، در ادامه یکی از ابزارهای مهم اساسی در توسعه در هر جامعه را نیروی انسانی کارآمد دانست و تصریح کرد: در این راستا نقش مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها بسیار حائز اهمیت است.

۱۰ هزار میلیارد ریال برای تجهیز دانشکده‌های مهارت کشور تخصیص یافت

زمانی، تعداد دانشجویان دانشگاه ملی مهارت در کشور را حدود ۱۹۰ هزار نفر در ۱۸۳ دانشکده و آموزشکده زیر مجموعه این دانشگاه اعلام و اضافه کرد: این دانشجویان در ۱۲۱ شهر کشور و در دانشکده و آموزشکده در ۱۲۷ رشته کارشناسی، کارشناسی ارشد، و کاردانی تحصیل می‌کنند.

وی همچنین با اشاره به اینکه درحال حاضر بیش از ۶۲ درصد از دانشجویان دانشگاه ملی مهارت پس از فارغ التحصیلی به صورت مستقیم وارد بازار کسب وکار شدند، تصریح کرد: این امر به علت آموزش‌هایی مهارتی بوده که در حین تحصیل دیده بودند.

این مقام مسوول یادآورشد: آنچه که اهمیت دارد، بخش‌های مهم تولیدی و صنعتی برای آنکه نیروهای متخصص و مورد نیازخود را تامین کنند، باید به کمک دانشگاه‌های تخصصی از جمله دانشگاه ملی مهارت بیایند.

رییس دانشگاه ملی مهارت یادآورشد: برقرار ارتباط میان دانشگاه و صنعت، بردی دو جانبه و کمک کننده برای هر دو خواهد بود.

در این مراسم که حدود ۲۹۰ استاد و مدرس دو دانشکده ملی مهارت آمل حضور داشتند، از ۳۲ نفر از سرآمدان و استادان بازنشسته این ۲ واحد آموزشی و مهارتی شهرستان آمل تجلیل شد.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا