۳ عامل اصلی بروز محدودیتهای تامین برق / تولید برقابیهای به یک چهارم رسیده است

اردشیر موگوری با اشاره به شرایط اقلیمی مختلف امسال ، از افزایش زودهنگام اوج مصرف برق در کشور خبر داد و گفت: “ما امسال دمای بهار گرمتر را آغاز کرده ایم ، با میانگین دمای وزن در آوریل امسال.”
وی افزود: این منجر به حداکثر تقاضای 2 مگاوات در روز پنجشنبه 5 آوریل شد که این افزایش 5 درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است. “
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران ادامه داد: عبور از تعداد برق از مرز 6000 مگاوات در 5 آوریل ، امسال ، هنگامی که این مصرف سال گذشته ثبت شد ، که نشان می دهد افزایش زودرس دمای اوج زودتر از حد معمول بود.
با توجه به اینکه افزایش ناگهانی دمای هوا ، که طبق محاسبات ، تقاضا برای مصرف برق را در حدود 1 مگاوات در هر درجه افزایش می دهد ، استانهایی که در حال حاضر بیشترین تقاضا برای مصرف برق هستند ، گفت: “تحقیقات نشان می دهد که استان های گرمسیری و استان ها در آوریل امسال در کشور افزایش یافته اند. آنها ثبت نام کرده اند.
Mahkouri در مورد محدودیت استفاده از نیروگاه ها اظهار داشت: ذخایر آب نیروگاه های این کشور در مقایسه با سال گذشته 5 ٪ کاهش یافته است و با توجه به اینکه این نیروگاه ها در ماه های ژوئیه و آگوست تولید می شوند – جایی که عمق انرژی و مصرف اوج مصرف – در حال حاضر کمتر از 5،000 است. حدود 2000 مگاوات زمان بود.
همچنین ، به دلیل محدودیت سوخت گاز در فصل سرما در سال گذشته ، چرخه های بخار و ترکیبی با حداکثر ظرفیت فعال بوده اند که باعث تعمیرات عمده بسیاری از نیروگاه های حرارتی شده و انتظار می رود تا پایان ماه مه ادامه یابد.
مدیر عامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران ، با اشاره به اینکه گرمای زودرس ، به ویژه در استان های گرمسیری ، ما را به دیدن ورود زودهنگام سیستم های خنک کننده به مدار سوق داده است ، گفت: “ما از مردم عزیز خود می خواهیم که الگوی مصرف و پس انداز ، به ویژه در ساعات اوج صنعت برق را رعایت کنند.”
در پایان ، وی گفت: بر اساس اندازه گیری های انجام شده در این روزهای سال ، دو اوج مصرف برق بین 1 تا 2 تا 4 بعد از ظهر در طول روز سال وجود دارد. بنابراین ، انتظار می رود مشترکان حداکثر صرفه جویی کنند و هزینه های مازاد خود را به ساعت های غیرقانونی در این فواصل منتقل کنند.
پایان پیام/
منبع : میزان