عارف: هر تصمیمی که در دولت گرفته میشود، حتما باید «پیوست معیشتی» داشته باشد

معاون اول رئیس جمهور در گفتگو با مدیران سازمان برنامه ریزی و بودجه ، تأکید کرد که “خط قرمز دولت” در همه تصمیمات “معیشت مردم” است: “همه تصمیمات دولت باید معیشت داشته باشد.”
این جلسه امروز (سه شنبه) در ساختمان مرکزی سازمان بودجه و بودجه دولت با حضور معاونان و روسای سازمان های وابسته و مؤسسات تحقیقاتی برگزار شد و مدیران سازمان بودجه و بودجه دولتی پس از ارسال گزارش های مربوط به هر منطقه توسط معاونان سازمان ، معاون اول رئیس دانشگاه ، به صورت آنلاین شرکت کردند. من می دانم و به آن افتخار می کنم.
آرف در این جلسه گفت که سال گذشته این سال ویژه ای بود که کل روند انتخابات در کمتر از دو ماه انجام شد و می توانست با هر دولت با مشکلات مختلفی روبرو شود: “اما به لطف خدا و دیدگاه رهبر عالی و تلاش همه اعضای دولت ، موفقیت های زیادی حاصل شد.”
معاون اول رئیس جمهور گفت: “خوشبختانه ، سازمان برنامه ریزی و بودجه و اعضای اقتصادی دولت بر اساس برنامه پیشرفت هفتم ، سیاست های عمومی سیستم و استراتژی های رهبر عالی ، که در جلسه اول دولت و مرحله دوم بیان شده است ، یک برنامه چهار ساله تهیه کرده است ، که در آن خط قرمز دولت معیشت مردم است.”
آرف در ادامه افزود: “شرط اصلی برنامه هفتم آسیب رساندن به معیشت مردم نیست.” ما تأکید کرده ایم که هر برنامه دولتی دارای معیشت است.
معاون اول رئیس جمهور افزود: “در ماه مارس ، دو سبد مطابق با پروژه الکترونیکی Calaberg Electronic به عموم مردم ارائه شد ، که نگران این بود که قدرت خرید مازاد دارای اثرات تورمی باشد ، اما خوشبختانه این به دلیل انسجام اتفاق نمی افتد. استراتژی ما حفظ یا حفظ ثبات نسبی سیستم اقتصادی است.
آرف در ادامه گفت: “در کنترل تورم ، می بینیم که هر ماه تورم پایین تر از ماه قبل است.”
وی افزود: اگرچه استراتژی کلی ما این است که نگاه بسته و نگهبان به اقتصاد را بگیریم ، اما ما به دلیل شرایط کشور برای حفظ صلح مردم ، یک دفتر مرکزی تنظیم بازار تشکیل داده ایم. “
معاون اول رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: دولت با دو موضوع روسپیگری و احتکار روبرو بود و ما هم با جدی بودن و هم به قدرت رسیدگی کردیم ، اما بدون بحث و جدال. دولت به آزادسازی اعتقاد دارد ، اما ما باید در نظر بگیریم که آیا شرایط برای آزادسازی در دسترس است یا باید کنترل و کنترل داشته باشیم.
Aref در ادامه اظهار داشت: مطالعات ما نشان می دهد كه عملکرد دولت در ارائه دو بار خوب بوده است و ما هیچ كمبود و نارضایتی نداشته ایم و این نشان می دهد كه نهاد متخصص دولت وارد این زمینه شده است.
وی گفت: “ما برنامه و سازمان بودجه کشور را پروژه می دانیم و سایر آژانس ها خاص هستند یا برنامه را اجرا می کنند.” صاحب پروژه باید بیشتر به مجری متعهد باشد. تعامل با دستگاه ها ، زیرا همه ما یک هدف داریم.
معاون رئیس جمهور اول گفت: “ما معتقدیم که اگرچه باید اصلاحات انجام شود ، اما استراتژی دولت بیشتر و بیشتر آسیب پذیر است.”
معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: رهبر عالی در گزارشی که به آنها ارائه شده بود ، محورها را تأیید کرد ، اما موضوعی که تأکید می کند مسئله “پیگیری -پ” است. ما باید این نقش و وظیفه را جدی بگیریم و باید عمیقاً نگاه کنیم و تأیید مصوبات را رصد کنیم و گزارش دستگاه ها باید دقیق و معتبر باشد.
آرف در ادامه به نامزدی رهبر عالی سال اشاره کرد و گفت: “طرح هفتم سفارشات خوبی دارد ، اما وقتی به منابع رسیدیم که مانع شدیم ، اما با نامگذاری سال توسط رهبر عالی ،” سرمایه گذاری “به مسئله سال تبدیل شده است ، و اکنون زمان ما این است که ببینیم چه چیزی می توانیم ببینیم.
وی گفت: “اما منظور ما این است که نه فقط تولید سخت افزار ،” نرم افزار “مزیت ما است ، و سپس خدمات فنی و مهندسی از مزیت آن برخوردار هستند.”
معاون اول رئیس جمهور گفت: “منظور ما این است که بازار نیز 5 میلیون بازار نیست ، بازار 5 میلیون نفر در تمدن ایران و اوراسیا هستند.
آر در ادامه گفت: “ما باید به گونه ای کار کنیم که در پایان سال بتوانیم گزارش خوبی از رهبر عالی و مردم ارائه دهیم و کار او را در برنامه ما ببینیم.”
آره به مدیران سازمان برنامه ریزی و بودجه گفت: “در صلح و قدرت کار کنید و به سیستم و مردم خدمت کنید.”
پایان پیام/
منبع : میزان