حضور رئیس قوه قضاییه در اجلاس شانگهای چه تاثیری بر مراودات تجاری کشور دارد؟

Hojjatoleslam Mohseni Ajei ، رئیس قوه قضاییه روز دوشنبه ، اول ماه مه برای شرکت در بیستمین اجلاس سیستم قضایی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهایاو به Hangzhou ، چین سفر کرد. قاضی القازات با مقامات ارشد قضایی در هانگژو در حاشیه اجلاس در حاشیه اجلاس دیدار کرد.
این سفر که در چارچوب قوه قضاییه برای توسعه و تقویت دیپلماسی قضایی صورت گرفت ، مورد استقبال مقامات و شرکت کنندگان چینی قرار گرفت.
در این اجلاس ، که با حضور روسای قضایی سازمان همکاری شانگهای ، نمایندگان کشورهای عضو در مورد توسعه همکاری های قضایی و حقوقی در زمینه های مختلف بحث کردند.
در افتتاحیه اجلاس ، رئیس قوه قضاییه با تأکید بر اهمیت تقویت همکاری های بین المللی در زمینه های قضایی ، پیشنهادات عملیاتی را برای افزایش هماهنگی بین کشورهای عضو ارائه داد.
نیاز به توسعه همکاری های اقتصادی و تجاری با سازمان همکاری شانگهای
رئیس قوه قضاییه نیز در بخشی از اظهارات خود اظهار داشت: کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای نه تنها باید همکاری های اقتصادی و تجاری خود را نه تنها برای مقابله با تحریم ها توسعه دهند ، در عوض ، آنها باید پیگیری های قانونی و قضایی را در برابر تحریم ها و تحریم ها و همچنین حمایت از قربانیان مجازات قرار دهند.
مصطفی مالکی تهرانیه ، متخصص امور ایران و چین ، در مصاحبه ای با مقدار وی بازدید اخیر رئیس دادگستری به چین را مرور کرد و در اجلاس سازمان همکاری شانگهای و تأثیر آن بر تعامل تجاری دو کشور شرکت کرد.
آل -ملکی تهرانیه با اشاره به چالش های مربوط به روابط قضایی بین ایران و چین ، به مسئله عدم شناسایی دستورات قضایی ایران در چین اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم در روابط قضایی ما با چین ، عدم توانایی در شناسایی احکام صادر شده در دادگاه های ایرانیا در چین است.
اهمیت تسهیل روند شناسایی جملات قضایی
کارشناس امور ایران -چینا روند شناسایی احکام قضایی را یکی از دستاوردهای رئیس قوه قضاییه به چین ذکر کرد و افزود: اگر این سفر این روند را تسهیل کند ، برخی از نگرانی های تجاری ما در مورد اختلافات تجارت و تجارت برطرف می شود.
مالیکی تهرانیه گفت که در حال حاضر ، اختلافات تجاری در ایران و صادر شده حکم برای دادگاه های چین قابل اجرا نیست و افزود که این یک مشکل قضایی یک طرفه است. حل این امر مستلزم بحث در سطوح بالا و یافتن راه حل های اجرایی است.
وی با اشاره به آگاهی برخی از بازرگانان ایرانی در مورد حقوق خود در معاملات تجاری ، وی بر نقش قوه قضاییه در ارتقاء آگاهی از مشاغل تأکید کرد و گفت: “بسیاری از بازرگانان ما ، به ویژه در بخش خصوصی ، دانش کافی از حقوق تجاری خود ندارند ، و این باعث می شود که آنها بدون قرارداد یا قرارداد وارد شوند.”
کارشناس ایران -چینا معتقد است که این مسائل حقوقی عامل اصلی اختلافات تجاری است که در نهایت منجر به واکنش های منفی در جامعه می شود که قوه قضاییه می تواند با اتخاذ اقدامات مناسب ، معامله گران را به تنظیم قراردادهای تجاری ترغیب کند.
مالکی تهراننی با اشاره به تلاش های بخش خصوصی برای ارتقاء آگاهی از مشاغل ، گفت: “ما به بخش خصوصی ، اتاق بازرگانی و اتاق ایران اطلاع می دهیم ، جلسات و کارگاه های آموزشی را برای اعضای خود ملاقات می کنیم ، اما این اقدامات به تنهایی کافی نیست و قضایی به عنوان یک معتمد می تواند نقش مؤثر ایفا کند.”
مالیکی تهرانیه بر اهمیت سفر به کشورهای دیگر به کشورهای دیگر تأکید کرد و گفت: “هر سفر در سطح روسای نیروها می تواند منبع نعمت باشد.” من معتقدم که این سفر مطمئناً تأثیر مثبتی خواهد داشت و در نتایج کوتاه ، میان مدت و بلند مدت نتایج ملموس خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه برخی از این اثرات ممکن است فوراً قابل مشاهده نباشد ، گفت: “من معتقدم این سفر به نفع بازرگانان خواهد بود.”
پایان پیام/
منبع : میزان