اخبار استانی

۶۰ درصد مزارع کشاورزی دیم گچساران برداشت نمی شود

لیلا عطازاده روز دوشنبه در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: در سال زراعی جاری شش هزار هکتار از زمین های کشاورزی دیم این شهرستان زیر کشت گندم رفت که به علت خشکسالی ۶۰درصد آن قابل برداشت نیست.
وی با اشاره به اینکه از در سال زراعی جاری بارندگی مناسبی در این شهرستان نداشته ایم ، گفت: تنش خشکی موجب کاهش رشد رویشی و پرنشدن دانه شده است.

عطازاده اظهار کرد: در گچساران ۳۲ هزار هکتار زمین کشاورزی وجود دارد که از این میزان ۲۷ هزار و ۵۰۰ هکتار هر سال زیر کشت محصولات کشاورزی می رود.

وی بیان کرد: حدود ۱۳هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی گچساران زیر کشت گندم رفت که از این میزان اراضی هفت هزارو ۱۰۰ هکتار گندم آبی و شش هزار هکتار آن دیم است.

۶۰ درصد مزارع کشاورزی دیم گچساران برداشت نمی شود

مدیرجهادکشاورزی گچساران تصریح کرد: با توجه به خشکسالی و سرمازدگی پیش بینی می شود در هر هکتار از اراضی گندم آبی این شهرستان سه تن و در هر هکتار دیم نیز بیش از یک تن برداشت گندم صورت گیرد.

عطازاده عنوان کرد: پیش بینی می شود که امسال حدود ۲۱ هزار تن گندم به مراکز خرید در گچساران تحویل داده شود.

وی ادامه داد: از این‌ میزان برداشت گندم پیش بینی شده در گچساران ۱۵ هزار تن گندم سیلویی و حدود شش هزار تن گندم بذری برداشت شود.

۷۰ درصد کلزا در گچساران قابل برداشت است

مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: ۹۶ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان در سال زارعی جاری زیر کشت کلزا رفت که پیش بینی می شود۱۴۰ تن کلزا در این شهرستان تولید شود.

عطازاده با بیان اینکه متوسط برداشت کلزا ۲ تن در هکتار است ابراز کرد: به دلیل خشکسالی و کم بارشی تنها ۷۰ هکتار از این اراضی کشاورزی زیر کشت کلزا قابل برداشت است.

وی عنوان کرد:در این شهرستان ۱۰ دستگاه کمباین بومی وجود دارد،که به ۸۰ دستگاه دیگرجهت برداشت نیاز می باشد، که این تعداد از استانهای همجوار وارد می شود و در تامین کمباین مشکلی وجود ندارد.

مدیدجهاد کشاورزی گچساران گفت: دراین شهرستان سه مرکز خرید گندم در امام زاده جعفر، لیشتر و کارخانه آرد مارون پیش بینی شده است.

بیش از هشت هزار و ۵۰۰ کشاورز و بهره بردار در گچساران فعالیت می کنند.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا