اخبار استانی

رسانه‌های یزد شرایط بحرانی آب در استان را پیگیری و تبیین کنند

به گزارش ایرنا، محمد صالح جوکار چهارشنبه شب در جمع اصحاب رسانه استان، افزود: این نشست مطبوعاتی نیست و هدف من این بود که با همدلی در کنار یکدیگر بنشینیم و درد دل‌ها را بگوییم تا راهکاری برای آب یزد تدوین شود .

وی ادامه داد: در قطعی اخیر آب شرب انتقالی از کوهرنگ به یزد، رسانه‌ها تمام و کمال پای کار آمدند و مشکلات مردم استان را در حوزه آب برای جامعه به خوبی تبیین کردند و انعکاس دهنده مسایل استان در زمینه مشکلات تامین آب شرب بودند.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی گفت: یزد بحران کم آبی شدید دارد و نمایندگان به تنهایی نمی‌توانند کاری انجام دهند و لذا مردم و اقشار مختلف هم باید پای کار باشند.

جوکار در پاسخ به سئوالی در مورد اینکه چرا موضوع تعرض به خط انتقالی آب یزد رها شده، افزود:ما کار را رها نکرده‌ایم و نامه‌ها و شکایت‌هایی به رییس مجلس ، وزارت کشور، وزارت اطلاعات و کمیسیون‌های مرتبط داشتیم و این بحث رها نشده و در حال پیگیری است تا حق مردم یزد ضایع نشود .

وی ادامه داد: عده‌ای شیطنت کردند و در رابطه با آب شرب مردم یزد دروغ‌پردازی کردند که برای کشاورزی و صنایع مصرف می‌شود در حالی که ما شفاف دعوت کردیم که هر شخصی در این زمینه شبهه‌ای دارد، آمادگی برای راستی آزمایی داریم.

نماینده مردم یزد و اشکذر افزود: هنوز ایستگاه سوم خط انتقالی یزد راه اندازی نشده و آب شرب هنوز به طور کامل وصل نشده است و امیدواریم با تلاش دستگاه‌های مرتبط تا قبل از ماه‌های گرم خط انتقالی تعمیر شود.

جوکار در پاسخ به سئوالی در مورد راه‌های دیگر خط انتقال آب به یزد نیز ،اظهار داشت: در دولت قبل مقرر شده بود معادنی برای تامین هزینه انتقال آب از خلیح فارس اختصاص یابد و تا کنون تنها ۳۳ کیلومتر از این خط اجرا شده است .

وی ادامه داد: قرار شد،آب انتقالی خلیج فارس با همکاری صنایع استان کرمان اجرا شود و از این استان تا یزد ادامه یابد که طرح متوقف شده بود و لذا هفته قبل نشستی با مسئولان اجرای خط در شرکت واسکو برگزار و قرار شد تا اجرای خط به مناقصه گذاشته شود.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی گفت: در مورد خط انتقالی از خرسان نیز متاسفانه تا الان محیط زیست همکاری لازم را نداشته و کارشکنی می کند و لذا پیگیری لازم را همچنان خواهیم داشت .

جوکار همچنین در پاسخ به سئوالی در مورد زمین‌های منطقه کوثر یزد نیز گفت: این زمین‌ها و عواید آن برای آب یزد و خط انتقالی است و متاسفانه بخشی از زمین های مسکن ملی در این منطقه جایابی شده بود که مقرر شد به محدوده هزار و ۱۰۰ هکتار اضافه شود و دستور وزیر گرفته شده برای تهاتر برای اجرای طرح آماده است و دیگر زمین فروشی کوثر نیز تمام خواهد شد .

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ، در بخش دیگری از سخنان خود در مورد اصلاحات قانون انتخابات شوراها نیز اظهار داشت: اصلاحات قانون شوراها در دستور کار است و انتخابات شوراها نیز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود و ما دنبال حفظ شوراهای فعلی نبودیم بلکه چون امکان نظارت نبود لذا تغییر زمان به همین دلیل انجام شد.

جوکار ادامه داد: به منظور برگزاری انتخابات الکترونیکی شوراها ، هفته قبل با وزارت کشور جلسه‌ای برگزار شد و دنبال این هستیم که از هویت یابی تا رای گیری از مردم در انتخابات شوراها ،کاملا به صورت الکترونیکی باشد تا خطای انسانی کاهش یابد و هویت ها نیز کاملا مشخص باشد.

جوکار ادامه داد: انتخابات شوراها در سال آینده در حوزه انتخابیه تهران به صورت تناسبی خواهد بود اما در انتخابات بعدی در کلان شهرها و مراکز استان‌ها نیز انتخابات تناسبی خواهد بود .

وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد مدیریت حضور اتباع بیگانه در کشور نیز گفت: کنترل اتباع خارجی در کشور ما هیچگونه نظمی ندارد و نمی توانیم بگوییم بر اساس تخصص و نیاز کشور بوده، بنا بر این در حال تدوین نظام هماهنگی هستیم تا یک مرجع مشخص در همه زمینه‌ها حرف آخر را بتواند بزند.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال ۱۴۰۲ افزون بر ۸۰۰ هزار ویزا برای اتباع صادر شده و مشخص نیست بر اساس کدام درخواست و نیاز داخل کشور ، وزارت خارجه ویزا صادرکرده است.

جوکار ادامه داد: قانونی تنظیم شده تا شورای هماهنگی و سازمان ملی مهاجرت که در برنامه هفتم نیز الزام شده، اجرایی شود و این قانون برای ساماندهی اتباع است و تدوین و بارگذاری شده تا به مدت ۱۰ روز نمایندگان نظرات خود را درج کنند.

وی افزود: در صورت تصویب این طرح و قانونی شدن اجرای آن ،کار بزرگی انجام می شود و ساماندهی اتباع نظام مند خواهد شد چون هر گونه حضور اتباع باید بر اساس نیاز کشور باشد و فقط در کارهای مجاز بکارگیری شوند .

نماینده مرم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی در مورد نحوه توزیع اعتبارات در اختیار نمایندگان نیز گفت: این اعتبار برای هر نماینده ۱۹۰ میلیارد تومان است که عدالت در توزیع رعایت نشده و معترض هستیم چون شهری با یکصد هزار نفر جمعیت با حوزه انتخابیه یزد که چندین برابر جمعیت دارد، همسان دیده شده است.

جوکار اظهار داشت: این اعتبارت ردیف دارد و کاملا مشخص است و توزیع آن نیز برای تعیین تکلیف پروژه‌های بلاتکلیف است و در حوزه انتخابیه یزد نیز عمدتا در بخش درمانی و به خصوص بیمارستان ها که مشکلات زیادی دارند و بخش اموزش تخصیص یافته است.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا