ساخت ایران آینده را باید از مبارزه با فساد و رانتهای تبعیضآمیز شروع کنیم

طبق اعلام مرکز روابط عمومی مجمع مشورتی اسلامی ، باباک در دومین گردهمایی از همکاری آینده ایران ، چالش ها و نیازهای ثروت و تولید ایران ، که امروز (پنجشنبه 5 مه) در مرکز تحقیقات Majlis برگزار شد ، برگزار شد ، گفت:
وی گفت: این کشور ظرفیت های بزرگی برای دستیابی به پیشرفت و توسعه دارد و اظهار داشت: خداوند بهترین ظرفیت های ژئوپلیتیکی و ژئونومیکی را به کشور ارائه داده است تا بسیاری از کشورها مایل به داشتن این ظرفیت ها باشند.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis توضیح داد: قرار دادن مسیر راهروها و زنجیرهای ارزش اقتصادی مانند کمربند کریدور شمالی و کریدور تنها بخشی از این ظرفیت ها است و اگر از آنها قدردانی کنیم و به طور هوشمندانه استراتژی توسعه صنعتی و برنامه ریزی های ارضی را اجرا کنیم ، می توانیم از سرریز فناوری ها و صنایع استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ایران از ظرفیت ارزشمندی برای فعال کردن دیپلماسی همسایه برخوردار است و خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم این ظرفیت را در قالب سیاست های دیپلماسی فعال با همسایگان به حداکثر برسانیم ، می توانیم پیشرانه مهمی در توسعه کشور داشته باشیم.
تعمیر و نگهداری که اکنون ما 6000 شرکت مبتنی بر دانش در ماشرو داریم ، خاطرنشان کرد: سهم شرکت های مبتنی بر دانش در تولید ناخالص داخلی کشور حدود 2 ٪ است ، در حالی که در یک کشور مانند کره جنوبی 2 ٪ است.
وی گفت: در پنج دهه گذشته ، زیرساخت های خوبی برای کشورهای مبتنی بر دانش شکل گرفته است و افزود: “ما باید بتوانیم با ایجاد یک اقتصاد و فرصت های گسترده ، این ظرفیت را ایجاد کنیم تا اقتصاد کشور را خوشه بندی کنیم زیرا مطمئناً این می تواند پرش برای اقتصاد باشد.”
وی گفت: “در نظرسنجی در مرکز تحقیقات Majlis ، بیش از 5 ٪ از مردم به پیشرفت های تکنولوژیکی این کشور امیدوارند که این یک سرمایه اجتماعی خوب برای علم و فناوری کشور است.”
وی گفت: “هنگامی که امید اجتماعی مردم برای پیشرفت های علمی و تکنولوژیکی بسیار زیاد است ، ما باید از ظرفیت شرکت های مبتنی بر دانش و توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش به عنوان پیشرانه استفاده کنیم.”
رئیس مرکز تحقیقات Majlis ، با بیان اینکه برای ساختن ایران آینده ، باید خود را از منابع مرکزی فاصله بگیریم و به سایر ظرفیت های اقتصاد مانند توسعه صنعتی و اقتصاد مبتنی بر دانش توجه کنیم و با اشاره به این موارد: با این اقدامات می توانیم مسیر ایران آینده را بهتر از گذشته ترسیم کنیم.
وی گفت: بیش از حد تأکید بر منابع ما را از ظرفیت های علمی و فناوری نادیده می گیرد و افزود: “ما باید به ظرفیت های اقتصادی توجه کنیم ؛ یکی از مواردی که باید به ظرفیت نخبگان در کشور توجه کنیم این است که ما باید به درستی برنامه ریزی کنیم و کار را انجام دهیم تا جذب ، حفظ و جلوگیری از مهاجرت کنیم.
رئیس مرکز تحقیقات Majlis گفت که یکی از عوامل مهم رشد اقتصادی منابع انسانی است و بیان شده است: برای ساخت ایران در آینده ایران ، ما باید از حداکثر ظرفیت منابع انسانی استفاده کنیم.
وی فساد و اجاره های ناعادلانه و غیرمولد را به عنوان یکی از مهمترین عوامل عدم ظرفیت کشور توصیف کرد و گفت: “اگر ما در ساخت آینده موفق شویم و آن را در ذهن مردم نشان دهیم ، باید شروع به مبارزه با اجاره های تبعیض آمیز ناعادلانه و غیرمولد کنیم و اجاره های تبعیض آمیز”.
در پایان ، رئیس مرکز تحقیقات Majlis تأکید کرد: “همه ما باید تلاش کنیم تا به مسیر ایران افتخار و افتخار کنیم ، که این امر مستلزم استفاده از ظرفیت ها و از بین بردن موانع است.”
پایان پیام/
منبع : میزان