دنیای فناوری

تایید ۳۶ طرح دو هزار میلیارد تومانی برای رفع نیازهای فناورانه کشور

به گزارش گروه علمی ایرنا، تورج امرایی امروز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه در نخستین نشست از مجموعه نشست‌های «فرصت‌نگار» با عنوان «بررسی مسائل مالیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان در تعامل با سازمان امور مالیاتی» که با حضور بیش از ۶۰۰ شرکت‌کننده حضوری و برخط و همچنین جمعی از مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه بود، با اشاره به بند (ب) ماده (۱۱) قانون جهش تولید دانش‌بنیان اظهارکرد: مطابق این قانون، هزینه‌های انجام‌شده در فعالیت‌های تحقیق و توسعه به‌عنوان اعتبار مالیاتی قابل انتقال به سال‌های آتی برای شرکت‌ها و مؤسسات متقاضی در نظر گرفته می‌شود و این اعتبار از مالیات قطعی‌شده کسر خواهد شد.

به گفته وی، از آغاز اجرای این برنامه تاکنون، بیش از ۳۷۰۰ پروژه تحقیق و توسعه با هزینه‌کرد بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان مورد تأیید قرار گرفته‌اند که از این میان، ۳۳۰ شرکت غیر دانش‌بنیان نیز پروژه‌هایی را از صنایع پتروشیمی، معدن، فولاد و دیگر حوزه‌ها ارائه کرده‌اند. همچنین در سال ۱۴۰۲، مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مالیاتی برای این پروژه‌ها بر اساس پیشرفت آن‌ها به سازمان امور مالیاتی معرفی شده است.

تایید ۳۶ طرح دو هزار میلیارد تومانی برای رفع نیازهای فناورانه کشور

امرایی خاطرنشان کرد: بسیاری از پروژه‌های تصویب‌شده بر حل مسائل اولویت‌دار و رفع نیازهای فناورانه کشور متمرکز بوده و نقش مهمی در توسعه فناوری‌های گلوگاهی کشور ایفا می‌کنند.

وی همچنین به بند (ت) ماده (۱۱) قانون جهش تولید دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: بر اساس این بند، سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان برای اجرای طرح‌های فناورانه نیز مشمول اعتبار مالیاتی می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به همکاری نزدیک با سازمان امور مالیاتی تصریح کرد: رئیس و معاونان سازمان امور مالیاتی با همراهی و مشارکتی در سطح بالا، نقش فعالی در اجرای این برنامه ایفا کرده‌اند همچنین با توافقات صورت‌گرفته، فرایند رسیدگی به اعتبار مالیاتی در سال جاری به‌صورت سیستمی و بدون رسیدگی ممیزمحور انجام خواهد شد که گامی مهم در شفاف‌سازی و تسهیل بهره‌مندی شرکت‌ها از این ابزار حمایتی به‌شمار می‌آید.

در بخش دیگری از این نشست، شرکت‌کنندگان حضوری و آنلاین به طرح سوالات خود پرداختند و پاسخ‌هایی درباره فرآیند اجرایی اعتبار مالیاتی، چالش‌های موجود و سازوکارهای همکاری با سازمان امور مالیاتی به آنان ارائه شد.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا