نشست مشترک کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با دادگستری و دادسرای تهران؛ بحث و تبادل نظر پیرامون رمزارزها و حمایت از تولید و سرمایهگذاری

محمد حسن پیرزاده در مصاحبه با میزانجلسه مشترک کمیسیون قوه قضاییه و حقوقی مجمع اسلامی با قوه قضاییه تهران و دادستان اظهار داشت که این جلسه مطابق با تعامل کمیسیون قضایی مجمع اسلامی با سازمان ها و نهادهای قضایی برگزار شده است.
مدیر کل دفتر نمایندگان مجلس و قوه قضاییه گفت: در طول تکامل وزارت قوه قضاییه ، تفاهم نامه با مجمع مشورتی اسلامی تصویب شد که براساس آن ظرفیت علمی و تجربی قوه قضاییه در زمینه قانونگذاری ، برنامه ها و صورتحساب ها ، به ویژه در صلاحیت.
پیرزاده افزود: “این جلسات در برخورد با تجربه همکاران قضایی ، به ویژه قوه قضاییه استان و دادستانی تهران ، در زمینه پرونده های قضایی ، امکانات حقوقی ، ابهامات موجود و لزوم به روزرسانی قوانین بسیار مفید است.” این جلسات به ما کمک می کند تا یک درک مشترک و یک دیدگاه واحد در مورد نگرانی های مربوط به قوانین داشته باشیم.
وی ادامه داد: “به عنوان مثال ، در زمینه رام ، حمایت از تولید و سرمایه گذاری و این دیدگاه ویژه که قوه قضاییه مجبور است از سرمایه گذاری های تولیدی و سالم در کشور پشتیبانی و تضمین کند. این نوع جلسات می تواند به همگرایی و هم افزایی نظرات کمک کند ، به ویژه در مواردی که ممکن است هیچ آگاهی از از از خازن ها و امکانات موجود در دادگستری وجود نداشته باشد.
مدیر کل دفتر نمایندگان مجلس و قوه قضاییه اظهار داشت: با توجه به اینکه برنامه اصلاح مجازات در مجلس با هدف انجام می شود ، این جلسات و مبادلات پایه ای برای تحقق مدیریت مناسب و مطلوب در همه بخش ها خواهد بود. هدف ما از بین بردن خسارت ، اشکالات و موانع برای توسعه کشور ، کاهش قوه قضاییه ، افزایش کارایی و کارآیی دستگاه قضایی برای خدمت به مردم به درستی و افزایش سرمایه اجتماعی است.
وی گفت: در طول مدیریت Hojjatoleslam Mohseni در قوه قضاییه ، ما در تلاش هستیم تا برای تقویت و توسعه دیدگاه های مردم و افزایش سرمایه اجتماعی ، تحقق عدالت ، اجرای صحیح قانون ، اجرای صحیح قانون و نظارت مناسب بر قوانین قدم برداریم و با افرادی که از خلاء قانونی سوء استفاده می کنند ، برخورد کنیم.
پایان پیام/
منبع : میزان