اخبار استانی

معاون بنیاد مسکن: بازنگری طرح هادی روستاهای کشور باهدف رفع محرومیت است

به گزارش ایرنا، داریوش بلدی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از اجرای طرح هادی در چند شهرستان مرکزی مازندران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مردم ایران در استان‌های مختلف به این باور رسیدند که اجرای طرح هادی زمینه ای برای توسعه محسوب می شود.

وی گفت: بر اساس بازدیدهای که در استانهای مختلف کشور به عمل آمد مشارکت مردم همچنان در حال افزایش است که این امر بسیار دل گرم کننده است.

بلدی با بیان این مطلب که سرعت اجرای طرح های هادی در مازندران بسیار مطلوب ارزیابی می شود، اظهار کرد: اجرای طرح های زیرساختی در روستاها بدون وقفه در حال انجام است.

وی بر تسریع در اجرای طرح های عمران روستاهای استان مازندران تاکید کرد و گفت: هر چه سطح زندگی و بهره‌مندی مردم در روستاها ارتقا پیدا کند از مهاجرت آنها به شهرها جلوگیری می‌ شود.

معاون بنیاد مسکن با بیان اینکه در برخی از موارد در الحاق اراضی برای توسعه روستا مشکلاتی وجود دارد که در این زمینه دستگاه‌های اجرایی باید بنیاد مسکن را یاری کنند، اظهار کرد: بازنگری طرح هادی روستاها با هدف رفع محرومیت، فراهم‌ کردن زمینه توسعه و شتاب‌بخشی به بهسازی این سکونتگاه‌ها صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه آبادانی و بهسازی محیط روستاها خواسته به‌حق روستاییان است، ادامه داد: طرح هادی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار اجرا می شود و تلاش می کنیم با همراهی مردم و مسوولان استانی و شهرستانی خدمات بیشتری به روستاییان ارائه شود.

معاون بنیاد مسکن: بازنگری طرح هادی روستاهای کشور باهدف رفع محرومیت است

تأمین قیر جهت بهسازی معابر و آسفالت روستاهای شهرستان مازندران، تامین اعتبار لازم جهت عملیات محوطه سازی، اجرای بافت های باارزش روستایی و هدف گردشگری و ایمن سازی روستاهای در معرض خطر از مهمترین مواردی بود که در این بازدید مطرح شد.

طرح هادی یا به عبارتی طرح جامع توسعه روستایی از جمله اقدامات مهم برای توسعه و عمران روستاها است. این طرح مصوبه‌ای برای هدایت عملیات سازندگی و آبادانی در روستاها با آگاهی از وضعیت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آن‌هاست.

اساس چنین طرح‌هایی در کشور از سال ۱۳۶۲ و با عنوان روان بخشی روستاها اجرا و در سال‌های بعد به ویژه از سال ۱۳۶۶ از سوی بنیاد مسکن با جدیت پیگیری شد.

طرح هادی در بین تمامی طرح‌های عمرانی بیشترین تمرکز را بر تغییر ساخت فیزیکی روستاها دارد و از سه جنبه دارای اهمیت است نخست اینکه با توجه به زمان آغاز این طرح‌ها تهیه و اجرای آن‌ها بیش از ۲۰ سال سابقه دارد، دوم از آنجا که طرح‌های هادی در مقیاس روستا تهیه می‌شود گستره مکانی آن‌ زیاد است و در تمامی نواحی روستایی کشور می‌توان نمونه‌هایی از آن را یافت و سوم این طرح‌ها محلی ترین و موردی ترین طرح‌هایی است که به صورت مستقیم با اجتماع روستایی ارتباط دارد.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا