۱۷ همت برای تکمیل ۲۸ هزار خوابگاه دانشجویی نیاز است

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، مسعود حبیبی روز دوشنبه در یک نشست خبری که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: ۵۰ درصد از ۲۵۰ تا ۲۸۰ هزار دانشجو در حال تحصیل، غیربومی هستند و با تکمیل ۲۸ هزار تخت خوابگاهی در مجموع بیش از ۱۵۰ هزار تخت برای خوابگاهها نیاز داریم.
وی تصریح کرد: اکنون ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه ساخته داریم که چند سال است عملیات عمرانی آنها متوقف شده و نیازمند همکاری بین بخشی برای تخصیص منابع است.
به گفته معاون وزیر بهداشت، اکنون برای تکمیل ۳۵۰ واحد خوابگاه متاهلی منابع لازم تخصیص داده شده است و تا پایان سال به بهره برداری میرسد.
حبیبی با اشاره به اینکه از مجموع بیش از ۹۵ هزار تخت خوابگاهی، ۱۸ هزار تخت استیجاری است، تصریح کرد: بسیاری از آنها مستهلک است و در شأن دانشجویان علوم پزشکی نیست.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به راه اندازی پویش «خوابگاه اتاقی به وسعت آینده در کشور»، گفت: این پویش با هدف جذب سرمایه و کمک از خیرین و سایر نهادها برای تکمیل و ساخت تختهای خوابگاهی دانشجویان راهاندازی شده است.
۱۰ هزار دانشجوی متاهل در صف انتظار خوابگاه است
حبیبی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ هزار دانشجوی متاهل در صف انتظار خوابگاه هستند و ۱۳۰ میلیون تومان تسهیلات به دانشجویان متاهل اعطا میشود.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت در زنجان افزود: بیش از ۶۵ کانون قرآن و عترت دانشجویی در سطح دانشگاهها داریم که پایگاههای تفکر و اندیشه است و سعی داریم فعالیتهای قرآنی را با دانشجویان در میان بگذاریم و از نظرات آنها در اجرای برنامهها استفاده کنیم.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات مجامع کانونهای قرآن و عترت در دانشگاهها، ادامه داد: در سطح وزارت بهداشت از نظرات دانشجویان بهرهمند می شویم و از رجوع به نخبگان قرآنی و علمی برای رواج فعالیتهای قرآنی استفاده میشود.
حبیبی تصریح کرد: بیش از ۶۱ هزار نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی شامل دانشجو و استاد در جشنواره قرآن و عترت شرکت کردند.
ورود هوش مصنوعی در ترویج فرهنگ قرآنی
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: در این جشنواره بحث هوش مصنوعی نیز مطرح است و دانشجویان در بخش خلاقیتهای هوش مصنوعی در ترویج فرهنگ قرآنی شرکت کردند.
ادامه دارد…
منبع : ایرنا