عارف: راهبرد دولت چهاردهم انتظام و ساماندهی اجتماعی است

محمد رزا آرف امروز (چهارشنبه) از صدمین سالگرد آیین نامه رانندگی در ایران با حمایت از سالگرد آزادی Khorramshahr و اشاره به “تصادف عدم تصادف” به عنوان یک عمل خودجوش و محبوب ، همه کسانی که در طول تعطیلات نورووز شرکت کرده اند ، یاد می کند. رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی در صدر قرار دارد و باید با همکاری این نهاد مهم برنامه های دولتی دنبال شود.
وی ترویج اجرای قانون و پلیس راهنمایی و رانندگی و همچنین توجه به معیشت و معیشت مأموران اجرای قانون و پلیس راهنمایی و رانندگی را به دلیل انجام کار جهادی خود در صلح کامل به عنوان مهمترین استراتژی دولت چهاردهم در منطقه رانندگی توصیف کرد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اهمیت تجدید نظر مستمر قوانین با توجه به تحولات اجتماعی ، گفت: “قوانین باید پویایی خود را حفظ کنند و قانون حرمت الهی را ارائه ندهند زیرا این دست نویس انسانی است و اگر به این نتیجه برسیم که یک بند قانونی مفید نیست ، باید اصلاح شویم و یک ارزیابی مداوم از قوانین داشته باشیم.” ”
معاون رئیس جمهور با اشاره به بندها و قوانین اجتماعی مندرج در برنامه توسعه هفتم تأکید کرد: این وظیفه همه آژانس های مختلف است که در این زمینه اقدامات مؤثر انجام دهند ، اما اینکه آیا این قوانین و مقررات برای دستیابی به وضعیت و ارزش مطلوب یک زندگی انسان در سیستم الهی کافی نیستند. دوره ای را به عنوان یکی از موضوعات مهم کشور در نظر بگیرید.
آرف بر لزوم استفاده از تجربیات سایر کشورها و همچنین ظرفیت های علمی دانشمندان برجسته علمی در پلیس با مراکز تحقیقاتی بسیار کمی و کیفی برای به روزرسانی قوانین راهنمایی و رانندگی تأکید کرد: با حضور دانشمندان برجسته و جوانان که در مراکز تحقیقاتی انگیزه دارند.
وی گفت: تجربه این کشور در برخورد با مردم نشان داده است که اگر قوانین و مقررات نوشته شده و فرهنگی باشد ، مردم به خوبی همراه خواهند بود: در جهان بحث هایی وجود دارد که اجرای قوانین ترافیک نه تنها با مکانیسم تشویقی و در دوران ایران در یکی از کشورهای خارجی انجام می شود. آنها فهمیدند که پلیس در اعتصاب و نظارت نیست.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: “نظارت خوب و واقعی است و باید از ابزارهای انضباطی و تشویقی با هم استفاده شود ، اما در کنار ابزارهای فرهنگی نیاز به اقتدار وجود دارد ، گاهی اوقات بهبودی ، به عنوان مثال ، متوقف کردن و انتقال یک راننده اشتباه به پارکینگ.”
آرف خاطرنشان کرد: تحولات در منطقه رانندگی باید مطابق با برنامه توسعه هفتم باشد ، اما در پیش نویس جدید مقررات راهنمایی و رانندگی ، مکانیسم های بسیار خوب و تشویقی ، با تمام هدف صلح اجتماعی ، تسهیل ترافیک ، مسافرت و کاهش تلفات.
معاون اول رئیس جمهور همچنین توصیه هایی را برای ارتقاء ترافیک در کشور توضیح داد و ادامه داد: ارتقاء موقعیت جاده یک مسئله جدی است و در طول آموزش وی ، افسر راننده یکی از آرزوهای شغلی بود که افسران راهنمایی و رانندگی در بسیاری از مناطق قرار دارند.
Aref همچنین به خاطره ای از رفتار وی با یکی از افسران ترافیک اشاره کرد و گفت: “در یک سفر حدود یک سال و نیم قبل از جاده هاراز به تهران می رفتم ، به دنبال آن ، من مجبور شدم تونل را ترک کنم ، با وجود این واقعیت که من چند دقیقه یک افسر جوان بوده ام و بعد از آن درخواست می کردم که یک سرعت غیر مجازات باشد. مأمورانی که علی رغم آشنایی و صمیمیت آنها ، وظایف اصلی ما را که باید این ظرفیت پلیس راهنمایی و رانندگی را به جامعه معرفی کنیم ، تشویق نکردند.
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد که ما نباید خطای یک افسر راهنمایی و رانندگی را به سایر افسران وجدان گسترش دهیم و گفت: “جریمه آن افسر ترافیک در آن زمان برای من بسیار ارزشمند بود.”
آرف گفت قوانین تاریخ قانونگذاری در زمینه ترافیک گفت و توصیه دیگری به پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: ما باید از تلاش های پلیس راهنمایی و رانندگی قدردانی کنیم و پس از پایان تعطیلات نوروز ، در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتیم.
معاون اول رئیس جمهور همچنین در مورد نقش قوانین در تأمین نظم اجتماعی و امنیت عمومی اظهار داشت: قوانین ترافیک نه تنها ابزارهای وسایل نقلیه معمولی بلکه چارچوبی برای نظم عمومی ، حفظ زندگی بشر و افزایش اعتماد به نفس عمومی در سطح شهر است و قوانین باید با زندگی عادلانه و دقیق مؤثر و شفاف باشند.
آرف در ادامه بر اهمیت آموزش اجتماعی و مسئولیت در زمینه ترافیک تأکید کرد: “ما در این زمینه کمتر کار کرده ایم و باید فرهنگ رانندگی را با مشوق ها ارتقا دهیم و کسی را با هر ویژگی هدایت نکنیم زیرا نیاز به وجود دارد و راننده باید مسئولیت زندگی افراد را احساس کند و باید تحصیل کند.”
معاون اول رئیس جمهور مشارکت دانشگاه در تحول و تجدید نظر در قوانین و همچنین استفاده از فناوری های جدید برای خدمت به مدیریت هوشمند ترافیک به سایر توصیه ها به پلیس راهنمایی و رانندگی را توصیف کرد و گفت: “ما هیچ راه دیگری نداریم که از فناوری های جدید استفاده کنیم و باید از این منطقه استفاده کنیم.”
Aref بر توسعه حمل و نقل عمومی تمیز و کارآمد تأکید کرد: اگر یک وسیله حمل و نقل عمومی سریع ، خوب و کارآمد باشد ، مردم علاقه ای به استفاده از ماشین شخصی ندارند و تجربه نشان می دهد که مردم از قطار شهری استقبال می کنند.
معاون اول رئیس جمهور ، ارتقاء رفتار ایمن و پیشگیری از تصادف را به عنوان مسئله مهم دیگر در زمینه ترافیک و حمل و نقل توصیف کرد و اظهار داشت: “هر حادثه فاجعه ای برای انسان و جامعه است و ما باید بر جلوگیری از اصلاح رفتار و قرار دادن رفتار ایمن رانندگی و آموزش مداوم تمرکز کنیم.”
آرف ادامه داد: “شعار ما پیشگیری از پیشگیری است و ما نمی خواهیم این مسئله را با عدالت حل کنیم که ممکن است در کوتاه مدت پاسخ دهیم ، اما رانندگان عادت می کنند و جریمه ها در کوتاه مدت مؤثر هستند ، اما در نهایت فراموش می شود.”
معاون اول رئیس جمهور بر اهمیت حمایت از نوآوری و تحقیقات و همچنین همکاری های بین المللی برای تبادل تجربه و هم افزایی تأکید کرد و گفت: “شاخص همه کشورها تعداد تلفات در سال است که ما باید با تجربه کشورهای موفق در این بخش استفاده کنیم.”
با توجه به هم افزایی قوانین رانندگی با سیاست های زیست محیطی ، آره اظهار داشت: پلیس باید توجه زیادی به استراتژی مورد نیاز مردم برای زندگی یک محیط سالم کند ، که این امر نیاز به تصمیمات جدی و فراگیر ملی در دولت و قوانین دارد.
وی همچنین صدمین سالگرد آیین نامه رانندگی در ایران را تبریک گفت: “صدمین سالگرد سیستم قوانین راهنمایی و رانندگی در کشور یک افتخار و احترام به مردم است و ما باید تلاش کنیم تا جوانان را برای ایجاد شغل مقدس در خیابان ها هر روز و حل فعالیت های اجتماعی خود تلاش کنیم.”
پایان پیام/
منبع : میزان