الزامی شدن حسابرسی حوزه فناوری اطلاعات برای بانکها/کارگروه مشترک میان فعالان حوزه حسابرسی و بانک مرکزی تشکیل میشود

براساس روابط عمومی بانک مرکزی ، فارشاد محمدپور در جلسه ای با حضور فعالان حسابرسی ، از جمله حسابرسان بانکی و افراد تحت نظارت بانک مرکزی و همچنین جامعه حسابرسی و اسناد رسمی به عنوان موسسه حسابرسی در ایران برگزار شد. واقعیت و وجود بانکها و ارقام موجود در صورتهای مالی این است که ارقام هنگام تأیید حسابرسان به آنها بسیار متکی هستند. از این دیدگاه ، امید است که این امر با تعامل مناسب بین سرپرست و حرفه حسابرسی حاصل شود.
وی حسابرسان را به عنوان یکی از مهمترین اسلحه های نظارتی بانک مرکزی توصیف کرد و گفت: “کیفیت بالای فعالیت حسابرسان مستقیماً با کیفیت کار نظارتی بانک مرکزی مرتبط است.” در این جلسه همچنین بیشتر بر بهبود و بهبود کیفیت کار حسابرسی تحت نظارت تأکید لازم متمرکز شده است.
محمدپور گفت: برای اولین بار در ممیزی فناوری اطلاعات برای بانک ها لازم است ، وی خاطرنشان کرد: به گفته حسابرسان ، آنها متعهد شدند که حداکثر یک ماه پس از تاریخ مجمع بانک ، ممیزی فناوری اطلاعات را شروع کنند. از آنجا که یکی از مناطق ممکن است خطرات احتمالی داشته باشد ، زمینه فناوری و امنیت اطلاعات شبکه بانکی است. بنابراین ، تصمیم گرفته شد که حرفه حسابرسی ، در یک مرحله مهم در این زمینه ، به عنوان یک چیز جدید ، به بانک مرکزی کمک کند تا از امنیت و فناوری اطلاعات سیستم بانکی اطمینان حاصل کند.
به گفته محمدپور ، یک کارگاه مشترک بین حرفه حسابرسی و بانک مرکزی برنامه ریزی شده بود و با مشارکت سایر آژانس های نظارتی مانند بورس و اوراق بهادار و غیره ، برای ارتقاء روابط دو جانبه بین حرفه حسابرسی و سرپرست یا بانک مرکزی. زیرا این کارگروه به نزدیک شدن به دیدگاه ها و ترویج حسابرسی کمک می کند.
سرانجام ، با مراجعه به مقامات واگذار شده به بخش نظارتی و نظارت معاون بانک مرکزی از طریق قسمت (2) ماده 2 قانون بانک مرکزی ، وی گفت: “مقاله مذكور به معاون نظارتی و نظارت برای استفاده از حسابرس ویژه برای شرایط خاص داده شده است ؛ بنابراین ، همچنین بر اینكه از نظر حسابرسی بهینه شده است ، از این رو به صورت حسابرسی مورد استفاده قرار می گیرد. حرفه ای به عنوان یک حرفه مهم در کشور که وظیفه اعتماد به نفس در اطلاعات مالی و گزارشگری را در واحدها و بنگاه ها ، به ویژه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری دارد ، مهم است و در نهایت این رابطه و تعامل به بهبود کیفیت گزارش ها کمک می کند.
پایان پیام/
منبع : میزان