دستگاهها برای مقابله با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی در لرستان مسئولیتپذیر باشند

به گزارش خبرنگار ایرنا، اردشیر صفاپور روز شنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان در سالن جلسات دادگستری با اشاره به نقش دستگاههای کاشف مانند نیروی انتظامی، اداره اطلاعات، سپاه و دستگاه قضا در حوزه سختافزاری مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: در حوزه نرمافزاری نیز باید یک محور تعریف شود تا مباحث فرهنگی و پیشگیری از این آسیب اجتماعی را در سطح استان بررسی و پیگیری نماید.
وی پیشگیری و آگاهیبخشی عمومی را هسته اصلی فعالیتها دانست و گفت: آموزش و پرورش به عنوان محور و اساس کارهای فرهنگی، باید این مهم را انجام دهد که در این راستا حدود ۲ هزار و ۱۰۰ واحد آموزشی، کانون یاریگران زندگی هستند.
ضرورت نقشآفرینی رسانه ملی به عنوان یک دانشگاه عمومی
صفاپور با انتقاد از میزان توجه رسانه ملی به موضوع مبارزه با مواد مخدر، بیان کرد: اگر صدا و سیما به عنوان دانشگاهی که حضرت امام (ره) از آن نام برد نقش ایفا کند شاید کار دستگاههای دیگر هم سبک تر شود.
وی در این خصوص خواستار دعوت رسانه ملی از کارشناسان مجرب و پخش داستانها و تجربیات واقعی برای الگوسازی نسل جوان شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان به تشریح وظایف برخی دستگاهها پرداخت و گفت: از اداره کل ورزش و جوانان انتظار می رود راهاندازی خانههای ورزش، گسترش ورزش روستایی و عشایری و ترویج سبک زندگی سالم در حوزه خانواده را مدنظر قرار دهد.
صفاپور همچنین به نقش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل زندانها و کمیته امداد در آموزش خانوادههای آسیبپذیر اشاره کرد و افزود: امروز بیش از ۷۰۰ تا۸۰۰ و حتی بنا به آمار گسترده تر، هزار نوع مواد مخدر و روانگردان در جامعه وجود دارد.
وی ابراز امیدواری کرد با همکاری همه دستگاهها، گامهای موثری جهت کاهش آسیبهای اجتماعی و مبارزه با اعتیاد در استان برداشته شود.
منبع : ایرنا